ΑΡΗΣ

Το κάρφωμα του Κερούς με τον Ολυμπιακό

Το κάρφωμα του Κερούς με τον Ολυμπιακό

Απίστευτο! Εξωπραγματικό! Μοναδικό... Απολαύστε την απίθανη "πτήση" του Σέρχιο Κερούς στο κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το "κάρφωμα του αιώνα".

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο γκαρντ των "κιτρίνων" πήρε τη μπάλα και όρμησε στο καλάθι των Πειραιωτών. Βρίσκοντας τον χώρο πάτησε με τα δύο πόδια απογειώθηκε και κάρφωσε εντυπωσιακά πάνω από δύο αντιπάλους!

Η προσπάθεια του είναι πάρα πολύ δύσκολη, όχι μόνο γιατί πηδάει λίγο μπροστά από τη βολή, αλλά κι επειδή συναντά δύο αντιπάλους κι όχι μια άδεια ρακέτα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια φάση σπάνιας εκτέλεσης και σπάνιας ομορφιάς!

Το κάρφωμα αυτό... συζητήθηκε ιδιαίτερα. "Γνωρίσαμε σήμερα το δυσκολότερο είδος ήττας - δώσαμε στο τέλος το παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε. Ο δικός μου, ο Σέρχιο Κερούς είχε ένα κάρφωμα τύπου Νο1 στο "Sports Center Highlight". Αν το ESPN δει το φιλμ, θα το δείτε στην Αμερική. Πιστέψτε με" έγραψε στο Facebook ο Νταν Μαυραειδής.

Ο ίδιος ο Κερούς ευχαρίστησε τον συμπαίκτη του, αν και δήλωσε "τρελαμένος για την ήττα" για να προσθέσει στα ελληνικά: "Ο ΑΡΗΣ είναι η καλύτερη ομάδα". Στη συνέχεια το έγραψε greeklish, αλλά και... αγγλικά!

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ