ΑΡΗΣ

Θέμα ωρών η συμφωνία Άρη - Γιλμάζ

Θέμα ωρών η συμφωνία Άρη - Γιλμάζ

"Τελειωμένη" θεωρεί ο Ηλίας Κολοβέτσιος τη συμφωνία μεταξύ του Αρη και του Τανιέλ Γιλμάζ για την ανάληψη της "κίτρινης" ΚΑΕ από τον Τούρκο επιχειρηματία.

Η μέρα που ο Αρης θα περάσει στα χέρια του Τανιέλ Γιλμάζ έφτασε σύμφωνα με τον Ηλία Κολοβέτσιο. Ο Έλληνας εκπρόσωπος των Τούρκων επιχειρηματιών που ετοιμάζονται να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της "κίτρινης" ΚΑΕ , έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι σήμερα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία και χαρακτήρισε "τελειωμένο" το θέμα.

" Όταν ασχολείται το CNN με τον ΑΡΗ ... Τα πράγματα ειναι Σοβαρά και Ευχάριστα για τον ΑΡΗ ...!!!! Προχωράμε Μπροστά Να Δούμε τον ΆΡΗ Ψηλά !!!! Και αυτή ειναι η μόνη Αλήθεια !!!! Σήμερα με κάθε επισημότητα στον ΑΣ !!!!". Αυτό ήταν το μήνυμα του Ηλία Κολοβέτσιου, που απάντησε ακολούθως και σε κάποια σχόλια που έγιναν από οπαδούς του Αρη ως εξής:

" Παιδιά τελειωμένο ειναι για μένα ... Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα και σαφώς όλες οι πλευρές δείχνουν την πλήρη κατανόηση τους και ευχή να πάνε όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα. Προχωράμε ακόμη ποιο αποφασιστηκα για τον Άρη μας ... και η πλευρά των Τούρκων θεωρεί ότι όλα ξεκινάνε απο τον ΑΣ ΑΡΗΣ και αυτό θα κάνουμε σήμερα. Για μένα ειναι δεδομένη η συμφωνία μας με την ΚΑΕ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ