ΑΡΗΣ

Θέλει να αποσυρθεί ο Πέτγουεϊ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έγραψε στο Twitter ότι έφτασε η ώρα να σταματήσει το μπάσκετ, λόγω των κακών εμφανίσεων που κάνει τη φετινή χρονιά!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι τόσο κακός φέτος, που δηλώνει έτοιμος -και διατεθειμένος- να αποσυρθεί από την ενεργό δράση! Αυτό τουλάχιστον έγραψε στα social media ο Αμερικανός φόργουορντ του Αρη λίγες ώρες μετά την ήττα στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Πέτγουεϊ μίλησε με τα πιο σκληρά λόγια για τις φετινές εμφανίσεις του και έριξε και μία "μπηχτή" για την αντιμετώπιση που έχει από τους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

" Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω άλλο πια στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω να παίζω μπάσκετ. Δεν βλέπομαι, παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα για την ευκαιρία που μου έδωσαν" έγραψε στο Twitter o Πέτγουεϊ.

" Είμαι ευγνώμων για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα μερικές σπουδαίες στιγμές. Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι ρούκι, να μου σφυρίζουν φάουλ όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να αποχωρήσω".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ