ΑΡΗΣ

Τέλος στην σεναρολογία η ΚΑΕ Άρης

Τέλος στην σεναρολογία η ΚΑΕ Άρης
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης φρόντισε να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Δημήτρη Πρίφτη.

Τις τελευταίες μέρες μπορεί να έχει ξεσπάσει μεταγραφολογία περί αλλαγών στο ρόστερ του Άρη ωστόσο η πλευρά της ΚΑΕ φρόντισε να βάλει τέλος σε αυτήν. Μία λογική που βρίσκει απόλυτα σύμφωνα και τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη όπως άλλωστε φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr σε σχετική ερώτηση.

" Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με Παπανικολάου, Αντεντοκούμπο ή όποιον άλλον παίκτη την δεδομένη χρονική στιγμή", υποστηρίζεται από πλευράς της ΚΑΕ Άρης. Σε μία τοποθέτηση στήριξης όλων των παικτών που είναι στο ρόστερ. Μία θέση που είχε να κάνει με αφορμή το γεγονός ότι μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν ουκ ολίγα σενάρια για ειδικότερα για πιθανή αποχώρηση και κατ' επέκταση αντικατάσταση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Από πλευράς του ο Πρίφτης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr στο ερώτημα για το αν τίθεται θέμα ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ υποστήριξε: "Ενίσχυση θα υπάρξει του χρόνου όταν η ομάδα κληθεί να κάνει ένα ακόμη βήμα παραπάνω σύμφωνα με το πλάνο και την λογική που έχει οριοθετηθεί. Μία χρονιά βέβαια μπορεί να έχει πάντα τα σκαμπανεβάσματά της με εμάς να είμαστε εδώ για να τα αξιολογήσουμε. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θεωρώ ότι η ομάδα μας χρειάζεται κάτι".

Η τοποθέτηση του Πρίφτη είναι της λογικής που τον χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Να στηρίζει πάντα τις επιλογές των παικτών που κάνει το εκάστοτε καλοκαίρι σύμφωνα με την λογική του και τις προϋποθέσεις που θέτει βάση του μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Άρης συνεχίζει ως έχει και κοιτάει την επόμενη μέρα του νικηφόρου για αυτόν ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτήν υπάρχει το τρίτο παιχνίδι της Α' φάσης των ομίλων του Eurocup εκτός έδρας στην Ρωσία με την Ούνικς Καζάν. Ένα παιχνίδι που αν και διεξάγεται μεθαύριο το ταξίδι του ξεκίνησε το πρωί με τον Πρίφτη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ