ΑΡΗΣ

Τέλος ο Γκόρντον από τον Άρη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Τζαμόν Λούκας Γκόρντον μετά από ένα μήνα.

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού του Άρη από τη συνέχεια της πορείας του στο Basketball Champions League της FIBA είχε να κάνει περιλάμβανε την λύση της συνεργασίας με τον Τζαμόν Λούκας Γκόρντον. Ο αντικαταστάτης του ωστόσο στο ρόστερ μέχρι το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου θα είναι Αμερικανός σέντερ, καθώς ο Βασίλης Καββαδάς κινδυνεύει να μείνει εκτός για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες.

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ,Jamon Lucas Gordon και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης σε μία αναμενόμενη εξέλιξη.

Αναμενόμενη γιατί η επιλογή του Αμερικανού γκαρντ αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος εντελώς άστοχη. Κάτι που φάνηκε από πολύ νωρίς στο διάστημα αυτό του ενός μηνός της παρουσίας του και δεν χρειάστηκε το τελευταίο του παιχνίδι που ήταν η ρεβάνς κόντρα στη Βιλερμπάν στο «Astroballe» .

Εξάλλου και οι αριθμοί του Γκόρντον μιλούν από μόνοι τους. Συγκεκριμένα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στη Stoiximan.gr Basket League είχε κατά μέσο όρο 4,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Κι όσο για το Basketball Champions League της FIBA και πάλι σε τέσσερα παιχνίδια είχε 1,5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Δείγμα του πόσο επηρεασμένος ήταν από τον τραυματισμό του και ότι δεν μπόρεσε να κολλήσει με την υπόλοιπη ομάδα. Μία κίνηση απόκτησής του που εξ αρχής έκρυβε ρίσκο και ισοδυναμούσε με τη μία από τις δύο αλλαγές στο ρόστερ για το Β΄ γύρο της κανονικής περιόδου.

Την ίδια ώρα η επιστροφή της αποστολής του Άρη στη Θεσσαλονίκη θα ισοδυναμεί και με το τι μέλλει γενέσθαι με τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά. Η ιατρική διάγνωση αναφέρει πως ο διεθνής Έλληνας σέντερ θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες επειδή πρέπει το δάχτυλό του που έχει υποστεί ρήξη τένοντα να είναι σε πλήρη ακινησία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ