ΑΡΗΣ

Ταύτιση με Πελεκάνο

Ταύτιση με Πελεκάνο
INTIME SPORTS

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης και τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου, Σπύρο Καλέργη, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης και τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου, Σπύρο Καλέργη, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Στην διάρκεια της συζήτησης για το ενδεχόμενο επιστροφής του 34χρονου διεθνή φόργουορντ στον Άρη μετά από έναν χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε στην ρουμάνικη Πλοϊέστι, διαπιστώθηκε ότι αμφότερες επιθυμούν μία νέα συνεργασία.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση, όπου θα πέσει στο τραπέζι και το οικονομικό κομμάτι. Στοιχείο που δεν συζητήθηκε σήμερα σε αντίθεση με την χρονική διάρκεια που αφορά συμβόλαιο δύο ετών.

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης ακόμη και σήμερα της συμφωνίας έχει να κάνει με το ότι η σύζυγος του Πελεκάνου είναι για τρίτη φορά έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα.

Εν τω μεταξύ ελεύθερος είναι πλέον ο Δημήτρης Φλιώνης και ψάχνει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δίνοντας προτεραιότητα αυτό να γίνει με την ΚΑΕ Άρης και να παραμείνει στην ομάδα από την οποία προέρχεται.

Η πρώτη συζήτηση πάντως δεν οδήγησε σε συμφωνία με τον νεαρό πλέι μέικερ την στιγμή αυτή να έχει το μυαλό του στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον Βόλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ