ΑΡΗΣ

Τα γενέθλια, ο Γκόντας και το sold out

Τα γενέθλια, ο Γκόντας και το sold out
Κόσμος Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής (28/2, 17:00) με την ΑΕΚ κινούνται στον Άρη. Τόσο στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ και της ομάδας όσο και των φιλάθλων τους που αναμένεται να πραγματοποιήσουν ένα ακόμη sold out στη Nick Galis Hall.

Το ντέρμπι της Κυριακής (28/2, 17:00) με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall έχει χαρακτήρα "τελικού" για τον Άρη και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή της έναρξης της προετοιμασίας. Η λέξη εγρήγορση είναι αυτή που ταιριάζει για τη διοίκηση της ΚΑΕ και το αγωνιστικό τμήμα όπως και στους φιλάθλους της.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου παρακολούθησε και το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα. Ένα ακόμη διπλό για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη που την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μάλιστα φρόντισε να χαρίσει ένα ζεστό χειροκρότημα με το άκουσμα της κόρνας της λήξης.

Ένα χειροκρότημα που αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης στην ομάδα και τις δυνατότητές της για την επίτευξη του εναπομείναντος στόχου της χρονιάς. Της κατάκτησης της 3ης θέσης όχι απλώς της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αλλά και της τελικής της κατάταξης. Βασικός αντίπαλος του Άρη δεν είναι άλλος από την ΑΕΚ σε αυτό το χρονικό σημείο της κούρσας έξι αγωνιστικές πριν από την έναρξη των playoffs.

Εκεί όπου ο Άρης θέλει να πάει ως 3ος της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για να έχει το πλεονέκτημα τόσο στον Α΄ γύρο των playoffs όσο και στους μικρούς τελικούς στην περίπτωση που δεν υπάρξει ανατροπή έδρας στους ημιτελικούς. Μέχρι τότε όμως ο Πρίφτης φροντίζει να καταστρώνει τα πλάνα του αποκλειστικά για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall έχοντας όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Στα συν της ομάδας του και το γεγονός της ανεβασμένης ψυχολογίας του συνόλου του.

Τα γενέθλια, ο Γκόντας και το sold out
Παπακυριάκης

Μάλιστα η παρουσία του Νίκου Λασκαρη στο μαγαζί του Φάνη Ταρνατώρου ήταν για πρώτη φορά και όπως ήταν επόμενο οι δυο τους στη συζήτησή τους είχανε ως βασικό αντικείμενο τον Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έδειξε να τον κερδίζει με τις απόψεις του τον πολύπειρο πρώην παράγοντα της ομάδας. Πολύ περισσότερο από το γεγονός και το "θέλω" του να κλείσει τα χρέη που παρέλαβε αποτελώντας προτεραιότητά του.

Ο Λάσκαρης "κέρδισε" τον Ταρνατώρο με την σοβαρότητά του και το γεγονός ότι δείχνει να έχει υπομονή για να πετύχει τους δικούς του στόχους με τον Άρη κάνοντάς τον πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στα θετικά του επίσης το γεγονός ότι του έδειξε πως γνωρίζει μπάσκετ και του αρέσει και κατ΄ επέκταση πως έχει άποψη. Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι αν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης θα δώσει το παρών το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική καρέκλα της πρώτης σειράς της θύρας των επισήμων της Nick Galis Hall.

Μέχρι στιγμής ο Λάσκαρης δεν έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του. Είναι κάτι που αναμένεται να το αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ακόμη και τη τελευταία στιγμή με το πιθανότερο να είναι πως θα δώσει το παρών όπως και σε όλα τα μεγάλα φετινά εντός έδρας ραντεβού. Πόσο δε σε αυτό που σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί η 3η θέση της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τα γενέθλια, ο Γκόντας και το sold out
Αρβανίτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε το σχετικό ερώτημα για το γιατί δεν ήταν στους υποψήφιους ο Σπύρος Γκόντας. Κι όσο για την απάντηση που πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε να κάνει πως είχε οριστεί να σφυρίξει το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 μεταξύ του τρίτου Εθνικού και του πρωτοπόρου Φάρου. Για αυτό και δεν θα μπορούσε να δώσει το παρών στο παρκέ της Nick Galis Hall το απόγευμα της Κυριακής.

Σε ένα παιχνίδι όπου στις κερκίδες της έδρας του Άρη μετά και τη σημερινή διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα. Κι αυτό γιατί απομένουν πέντε μέρες για το τζάμπολ έχουνε απομείνει μόλις 1.700 εισιτήρια και στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ θεωρείται δεδομένο το sold out. Ένα ακόμη στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ