ΑΡΗΣ

Συζήτηση με Βεζένκοφ

Συζήτηση με Βεζένκοφ

Η επένδυση στο μέλλον είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να αποτελεί μέρος αυτής.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποτελεί μέρος της επένδυσης για το μέλλον για την ΚΑΕ Άρης με την διοίκηση Πρωτοδικείου να το γνωρίζει πολύ καλά.Ειδικότερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Λευτέρης Αρβανίτης, που έχει γνώση των ικανοτήτων του ως μέλος της παιδικής και εφηβικής ομάδας όντας γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρης.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που την Παρασκευή πριν ακόμη συναντηθεί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε πραγματοποιήσει συνάντηση για τον Βεζένκοφ.

Ουσιαστικά για το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και κατ' επέκταση την διασφάλιση της παραμονής του στο ρόστερ με την υπογραφή συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι όταν και ο 17χρονος την στιγμή αυτή ταλαντούχος φόργουορντ θα συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του (06/08/1995).

Ο Βεζένκοφ υπενθυμίζεται πως είχε προωθηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Αλεξανδρή στην πρώτη ομάδα του Άρη με τον «τίγρη» να φρόντισε όχι απλώς να τον έχει στην προετοιμασία και στις προπονήσεις αλλά και να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Πιο συγκεκριμένα σε 8 της κανονικής περιόδου και στα δύο των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός του Βεζένκοφ που είναι να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του στο Αλεξάνδρειο θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό και με την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη.Μπορεί η πρώην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Γιάννη Δαμιανίδη να είχε προχωρήσει σε μονομερή κατάθεση του συμβολαίου του Μποχωρίδη όταν είχε συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του, κάτι που είχε γίνει στις 18 Απριλίου, αλλά πλέον αυτό που απομένει είναι η επίτευξη της συμφωνίας στο οικονομικό και ακολούθως η υπογραφή του συμβολαίου του.

Ήδη πάντως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έχει ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Μποχωρίδη, τον Νίκο Λώτσο, μέσα σε καλό κλίμα όπου είχε γίνει ξεκάθαρο πως η παραμονή του στον Άρη είναι η πρώτη του εν Ελλάδι επιλογή αν δεν μετακομίσει στις ΗΠΑ και σε κάποιο κολέγιο για να συνδυάσει σπουδές με μπάσκετ.Κατά τα άλλα από αύριο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναμένεται να βρίσκεται σε καθημερινή βάση στο Αλεξάνδρειο μετά την συμφωνία της Παρασκευής για παραμονή του στον πάγκο του Άρη όχι απλώς για την προσεχή αγωνιστική περίοδο σύμφωνα και με το συμβόλαιο που είχε αλλά και για την δημιουργία νέου για έναν ακόμη χρόνο.

" Από Δευτέρα μας περιμένει πολύ δουλειά", είχε τονίσει ο «τίγρης» μετά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης την Παρασκευή που σημαίνει ότι από αύριο πρόκειται να τεθεί επί χάρτου ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με το μπάτζετ που του έχει οριοθετηθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ