ΑΡΗΣ

Συνεχίζει με απουσίες ο Άρης

Συνεχίζει με απουσίες ο Άρης
EUROKINISSI

Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με το Λαύριο (14/2, 18:00), καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης το Σάββατο (10/2) δεν είχε στη διάθεσή του τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Στέλιο Πουλιανίτη και Μπράις Ντούβιερ.

Ο Άρης από την Παρασκευή (9/2) έχει αρχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο (14/2, 18:00), αλλά από τους "κίτρινους" δεν λείπουν τα προβλήματα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης κα ο Μπράις Ντούβιερ ακολούθησαν και το Σάββατο (10/2) ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη μέση και στον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα, ενώ εκτός έμεινε ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο 23χρονος γκαρντ από το βράδυ της Παρασκευής (9/2) νοσηλεύεται, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί και την Κυριακή (11/2) αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πάντως, έσβησε ένα όνομα από το απουσιολόγιό του, καθώς ο Ιβάν Μάρας (ίωση) επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και συμμετείχε στο πρόγραμμα του Άρη. Η προετοιμασία του Άρη για το ματς με το Λαύριο θα συνεχιστεί την Κυριακή (11/2) υπό την επίβλεψη του Γιώργου Κετσελίδη και του Σάββα Καμπερίδη, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, θα βρίσκονται στην Πάτρα για το All Star Game.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ