ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Βασιλακόπουλο

Συνάντηση με Βασιλακόπουλο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, είχε το μεσημέρι (Δευτέρα, 20/08) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, για το φλέγον θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Το βασικό αντικείμενο της συνάντησης δεν ήταν άλλο από το τι μέλλει γενέσθαι με το φλέγον θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA και το αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει όπως και πέρσι να αποκτήσει αποφοίτους κολεγίων.

Το περσινό καλοκαίρι είχε υπάρξει αυτή η δυνατότητα για την ΚΑΕ Άρης καθώς για τους συγκεκριμένους παίκτες δεν απαιτούταν το letter of clearance όπως ισχύει για οποιουδήποτε άλλου είδους παίκτη.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τρεις τέτοιου είδους παίκτες. Τους Τσέις Σίμον και Όριον Άουτερμπριτζ αλλά και έναν Αμερικανό πλέι μέικερ το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

Η συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Βασιλακόπουλου και Αρβανίτη έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης όπως και το τηλεφώνημα που είχε υπάρξει προ ημερών.

Οι δύο άνδρες θα συνεχίσουνε να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή σε ένα θέμα που θεωρείται ιδιαίτερα λεπτό με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αλλά και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να αισιοδοξούνε πως θα βρεθεί λύση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ