ΑΡΗΣ

Συγχαρητήρια από Λάσκαρη

Συγχαρητήρια από Λάσκαρη
Λάσκαρης ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Το άκουσμα της κόρνας της λήξης στο ΟΑΚΑ βρήκε τον Άρη νικητή στο παρκέ του επί της ΑΕΚ και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Νίκο Λάσκαρη να μην μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του. Τόσο στα επίσημα όσο και στον διάδρομο των αποδυτηρίων αλλά και εντός αυτών.

Η νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν μπορούσε παρά να αφήσει απόλυτα τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη, που μετά τη λήξη βρέθηκε στα αποδυτήρια όπου έδωσε τα συγχαρητήριά του στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες της ομάδας.

Ο Νίκος Λάσκαρης παρακολούθησα το παιχνίδι από την πρώτη σειρά της θύρας των επισήμων δίπλα με την γυναίκα του Τζώρτζια. Αποχωρίστηκε την καρέκλα του μόνο στην ανάπαυλα μεταξύ του δευτέρου και τρίτου δεκαλέπτου και ακολούθως επέστρεψε σε αυτήν. Κι όσο για το άκουσμα της κόρνας της λήξης τον βρήκε με ένα διάπλατο χαμόγελο.

Η αντίδρασή του απόλυτα φυσιολογική αφού είδε το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη να παίρνει άριστα στο πρώτο φετινό crash test της φετινής χρονιάς. Στο κυνήγι της υπέρβασης στη φετινή χρονιά καθώς δεν αρκείται στην παρουσία απλώς του Άρη στην πρώτη τετράδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης φρόντισε να αποχωρήσει ψύχραιμα από την θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ μαζί με την σύζυγό του φανερά ικανοποιημένος.

Προορισμός του ωστόσο δεν ήταν η πόρτα της εξόδου αλλά τα αποδυτήρια. Εκεί όπου πήγε και μοίρασε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Πρίφτη και στους συνεργάτες του για την εμφάνιση και τη νίκη επί της ΑΕΚ όπως και στους παίκτες αφού έκλεισε την πόρτα παρουσία του τεχνικού τιμ. Μία ομιλία που ήρθε δύο μέρες μετά από αυτήν στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου την επομένη της κακής εμφάνισης και ήττας από την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου για το Eurocup. Ομίλία που αποδείχθηκε ευεργετική και το καλύτερο φάρμακο για το ντέρμπι κορυφής που ακολουθούσε κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΟΤΕ TV μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και έδειξε για ποιο λόγο ο φετινός Άρης σφύζει από υγεία. Ακόμη ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις δύο πλευρές του νέου όπως όλα δείχνουν ευρωπαϊκού χάρτη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κρατώντας χαμηλούς τόνισε έδωσε συγχαρητήρια σε όλους λέγοντας στην αρχική του τοποθέτηση. "Καταφέραμε και κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Η ομάδα αντέδρασε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα… ριμπάουντ μετά από μια τέτοια ήττα. Είναι καινούρια ομάδα, έπρεπε να δείξει χαρακτήρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι και οι ήττες έρχονται και χρειάζεται υπομονή και επιμονή".

Στην ερώτηση για την κουβέντα που είχε με την ομάδα στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από την Μπούντουτσνοστ στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου απάντησε: "Οι εσωτερικές κουβέντες θα μείνουν εσωτερικές. Έγινε μια σοβαρή συζήτηση και υπέδειξα την δική μου ιδέα για το πώς θα έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Υπάρχει σκληρή δουλειά, καλή προετοιμασία, με επιλογή των κατάλληλων παικτών, τη δημιουργία μιας καλής ομάδας, που θα παίζει όμορφο μπάσκετ και θα έχει ψυχολογική στήριξη μέσα στη χρονιά".

Ο Λάσκαρης αποκάλυψε πως ο Άρης διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με την Ευρωλίγκα αλλά και με την FIBA λέγοντας: "Συζητάμε και με τις δύο πλευρές για το καλό του Άρη και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν υπάρχουν ακόμα όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, όταν θα υπάρξουν, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα".

Στην ερώτηση και για το γεμάτο Παλέ και για τα πολλά εισιτήρια διαρκείας που έχει φέτος η ομάδα και απάντησε: "Δεν έχω συνδέσει το μπάτζετ με τα εισιτήρια διαρκείας. Απλώς τα διαρκείας σου δίνουν ώθηση και σου δείχνουν πόσο πολύ ανάγκη έχει η Θεσσαλονίκη την ομάδα".

Καταλήγοντας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την φιλοξενία που είχαμε, ήταν υποδειγματική. Ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε κι εμείς το στίγμα μας και όλοι μαζί να σταματήσουμε την βία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ