ΑΡΗΣ

Στον Άρη για έναν ακόμη χρόνο ο Σίμτσακ

Στον Άρη για έναν ακόμη χρόνο ο Σίμτσακ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα του Άρη για έναν ακόμη χρόνο θα φορά ο Βασίλης Σίμτσακ, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους "κίτρινους". Ποιες οι πρώτες δηλώσεις μετά την παραμονή του.

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε στον πάγκο του Άρη, ήταν δεδομένο πως το ίδιο θα συμβεί με τον Βασίλη Σίμτσακ εντός παρκέ. Ο 35χρονος σέντερ υπέγραψε τη μονοετή ανανέωση της συνεργασίας του με τους "κίτρινους", κλείνοντας έτσι... τριετία στο Nick Galis Hall.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: " Η Άρης ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ, Βασίλη Σίμτσακ, για ακόμη έναν χρόνο".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε ότι " είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ για 3η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΡΗ. Αυτή ήταν η επιθυμία μου από τη μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα και ενισχύθηκε από τη στιγμή που στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Στα δύο χρόνια που βρίσκομαι στον Άρη, η ομάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι μεγάλο δημιουργείται και είμαι ευτυχής που αποτελώ μέρος της προσπάθειας μίας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: στην κορυφή. Τόσο η οικογένεια Λάσκαρη, όσο και ο κόουτς, είναι θιασώτες της λογικής "προχωράμε βήμα βήμα"και πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να φτάσεις στον στόχο σου", ενώ κατέληξε επισημαίνοντας:

" Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κρατά έναν κορμό παικτών από την περσινή σεζόν, έτσι ώστε με τις κατάλληλες κινήσεις να παρουσιαστεί πιο ισχυρή τη νέα χρονιά. Παράλληλα, διατηρείται το οικογενειακό κλίμα, το οποίο ήταν από τα βασικά όπλα μας μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας στηρίζει μαζικά εντός κι εκτός έδρας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ