ΑΡΗΣ

Στο ΣΕΦ μετά από 2.829 μέρες ο Γιαννάκης

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ / BASKET LEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ / BASKET LEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη σηματοδοτεί την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στο ΣΕΦ μετά από 2.829 μέρες.

Έπρεπε να περάσουν 2.829 μέρες προκειμένου ο Παναγιώτης Γιαννάκης να επιστρέψει στο ΣΕΦ, έστω κι ως αντίπαλος. Ο προπονητής του Άρη ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη διάρκεια της παρουσίασης των δύο ομάδων, αφού πρόκειται για την πρώτη του παρουσία στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια!

Η τελευταία του παρουσία στο ΣΕΦ (ως προπονητής) έχει καταγραφεί στις 6 Ιουνίου 2010, στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος τη σεζόν 2009-'10. Τότε που ο Παναθηναϊκός, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του, πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, σε έναν αγώνα που... δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ.

Θυμίζουμε ότι με 1'26'' για το τέλος, το ντέρμπι διεκόπη οριστικά λόγω ρίψης αντικειμένων στο παρκέ (κι αφού νωρίτερα είχε εκκενωθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό, για τον ίδιο λόγο). Έτσι, το "τριφύλλι" κατέκτησε τον τίτλο, με τον "Δράκο" να λέει "αντίο" στον Ολυμπιακό μερικές ημέρες αργότερα.

Για την ιστορία, οι μοναδικοί που έζησαν από κοντά εκείνο το παιχνίδι -και είναι παρόντες απόψε στο ΣΕΦ- ήταν ο Γιώργος Μπόγρης (εκτός δωδεκάδας του "τριφυλλιού") και ο... Βασίλης Σπανούλης. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αμφότεροι, με τον "Kill Bill" να καταγράφει εκείνο το βράδυ την τελευταία του παρουσία με το τριφύλλι στο στήθος πριν μετακομίσει από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ, για μόνιμη εγκατάσταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ