ΑΡΗΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ανατόλι Κασίροφ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ανατόλι Κασίροφ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) για λογαριασμό του Άρη ο Ανατόλι Κασίροφ.

Ο 24χρονος με ύψος 2.15μ. διεθνής Ρώσος σέντερ θα αποτελέσει τελικά τον εκλεκτό του Λευτέρη Σούμποτιτς για την ενίσχυση της ρακέτας του εν όψει των πλέι οφ.

Του μίνι πρωταθλήματος που ξεκινάει το Σάββατο (30/04) με αντίπαλο το Μαρούσι στον Α' γύρο. Ο Άρης άλλωστε έχει το πλεονέκτημα της έδρας στον δρόμο της πρόκρισης (σ.σ. δύο νίκες).

Πρόκειται για Ρώσο σέντερ ο οποίος στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζότανε στην γερμανική Τούμπινγκεν την οποία και άφησε πίσω του για να έρθει στον Άρη.

Σε μία αγωνιστική περίοδο όπου ο 24χρονος είχε σε 34 παιχνίδια της γερμανικής λίγκας είχε κατά μ.ο. 13 πόντους και 5,3 ριμπάουντ και με την έλευσή του αυτόματα θα αποχωρήσει από τις προπονήσεις του Άρη ο υπό δοκιμή Στέφαν Μιλόσεβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ που βρέθηκε από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (22/04) στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχε σε δύο προπονήσεις χωρίς όμως όπως αποδείχθηκε να ικανοποιήσει τον Σούμποτιτς.

Η έλευση του Κασίροφ θα ισοδυναμεί με κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε στο ρόστερ του Άρη από την φυγή του Γάιου Σκορδίλη μετά από την καταγγελία της σύμβασής του στην οποία προχώρησε σε βάρος της ΚΑΕ Άρης πριν από περίπου έναν μήνα.

Κι όσο για το παρελθόν του 24χρονου Ρώσου σέντερ; Το διάστημα 2005-2008 αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων την περίοδο 2007-2008 την Ευρωλίγκα με συμπαίκτες του τους δικούς μας Θοδωρή Παπαλουκά και Νίκο Ζήση.

Ακολούθως την περίοδο 2008-2009 μετακόμισε στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, την περσινή 2009-2010 ο Κασίροφ πήγε στην Γερμανία και την Μίτελντόιτσερ για να παραμείνει σε αυτήν αλλάζοντας όμως φανέλα για λογαριασμό της Τούμπινγκεν την οποία άφησε χθες το βράδυ για να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

Το πρωί είναι προγραμματισμένο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του για το επόμενο δίμηνο. Μέχρι το πέρας των πλέι οφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ