ΑΡΗΣ

Στην Καστοριά με special υποδοχή ο Άρης

Στην Καστοριά με special υποδοχή ο Άρης

Ομορφης υποδοχής έτυχαν οι παίκτες και οι προπονητές του Άρη στην Καστοριά, στην οποία θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου (VIDEO).

Στην Καστοριά βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8) ο Άρης, ώστε να ακολουθήσει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2018/19. Ο Βαγγέλης Αγγέλου, οι συνεργάτες και οι αθλητές του θα κάνουν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό της πόλης, ενώ εκεί θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη την Καστοριά, ομάδα που θα αγωνιστεί και την ερχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.

Στη διάθεση του coach Αγγέλου βρίσκονται οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Γκάρι ΜακΓκι, Μάικλ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος, ενώ την αποστολή υποδέχθηκαν μερικοί φίλοι της ομάδας που έδωσαν ένα όμορφο χρώμα σε ένα ζεστό μεσημέρι στην Καστοριά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ