ΑΡΗΣ

"Σπόντες" προς τους... μεγάλους από τον Γιαννάκη!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπερασπίστηκε τους αθλητές του και εξήγησε πως το ίδιο επιθετικό πρόβλημα με τον Άρη έχουν και ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ.

Μετά τους 49 πόντους στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ο Άρης έβαλε 57 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα στην πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να υπερασπιστεί τους αθλητές του και την ίδια στιγμή πέταξε "σπόντες" προς τις πιο πλούσιες ομάδες που έχουν αυτόν τον καιρό προβλήματα στην επίθεσή τους.

" Βγάλαμε ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν ομάδες που επενδύουν τεράστια ποσά και τελικά πετυχαίνουν 49 και 50 πόντους. Θέλω να πω ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι, στο οποίο προσπαθείς, έχεις ενέργεια, έχεις πάθος, έχεις όμως και λάθος επιλογές. Συμβαίνουν αυτά. Εμείς δουλεύουμε και προπονούμαστε για να βάλουμε αυτά τα σουτ" ήταν το σχόλιο του προπονητή του Άρη, σε ερώτηση για το αν αδικείται η προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές του στην άμυνα, από την έλλειψη σταθερότητας στην επίθεση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ