ΑΡΗΣ

Sold out στο Nick Galis Hall εν όψει ΠΑΟΚ

Sold out στο Nick Galis Hall εν όψει ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Σαββάτου (24/10, 21:00) με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ξεσηκωμός στον κόσμο των "κίτρινων" μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις.

Η ομάδα που έχει "χτίσει" φέτος ο Δημήτρης Πρίφτης στον Άρη μοιάζει ικανή να πετύχει σπουδαία πράγματα. Η παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και η επιβλητική επικράτηση επί της Μπουντούτσνοστ συνηγορούν στην αισιοδοξία που έχει φωλιάσει στο Nick Galis Hall, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος των "κίτρινων" έχει "αγκαλιάσει" τη φετινή προσπάθεια, με την εξάντληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου (24/10, 21:00) να είναι μία ακόμη απόδειξη της εμπιστοσύνης που υπάρχει στο έργο του Δημήτρη Πρίφτη. Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το sold out, με το Nick Galis Hall να είναι κατάμεστο για τη "μονομαχία" με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Η ανακοίνωση:

" Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου (24/10, 21:00) με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχουν ήδη γίνει δύο sold out.

Επίσης, η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη (22/10), λόγω μη διαθεσιμότητας θέσεων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σταματά για μία εβδομάδα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία θα συνεχιστεί από την Πέμπτη 29/10".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ