ΑΡΗΣ

Σοκ με Αντεγκμπόγιε

Σοκ με Αντεγκμπόγιε

Δυστυχώς για τον Όγκο Αντεγκμπόγιε τα νέα για την κατάσταση του τραυματισμού του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Άρη για τον Α' γύρο των playoffs με την ΑΕΚ ήταν τα χειρότερα.

Τα νέα για την κατάσταση του τραυματισμού του Όγκο Αντεγκμπόγιε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Άρη για τον α' γύρο των playoffs με την ΑΕΚ ήταν δυστυχώς τα χειρότερα. Ο διεθνής Βρετανός γκαρντ υπέστη κάταγμα τρίτου μετακαρπίου και δεν θα αγωνιστεί ξανά για το υπόλοιπο των φετινών playoffs καθώς θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Στο αριστερό χέρι του 28χρονου Αντεγκμπόγιε τοποθετήθηκε χθες το βράδυ γύψος από τον γιατρό του Άρη, Μίλτο Θεοδώρου, αφού τον εξέτασε. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης ανέφερε: " Ο Όγκο Αντεγκμπόγιε τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι του στο δεύτερο αγώνα της πρώτης φάσης των πλέι οφ με την ΑΕΚ. Υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα του τρίτου μεταταρσίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός παρκέ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες".

Αυτό σημαίνει ότι ο 28χρονος διεθνής Βρετανός γκαρντ του Άρη θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση μετά από 1-1,5 μήνα. Όταν δηλαδή θα έχουνε ολοκληρωθεί και οι τελικοί των φετινών playoffs.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ