ΑΡΗΣ

Σκέψεις για Καββαδά

Σκέψεις για Καββαδά
INTIME SPORTS

Στον Άρη είναι φανερό ότι εκτός από το ξεκαθάρισμα με την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ έχουνε ρίξει το βάρος του στην ελληνική αγορά με έναν από τους μεταγραφικούς στόχους να είναι ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Άρη από την ελληνική αγορά παράλληλα με το ξεκαθάρισμα της παραμονής του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Ο 23χρονος διεθνής σέντερ δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που απασχολεί τον Άρη και στο πρόσωπό του ο Δημήτρης Πρίφτης βλέπει μία λύση για την ενίσχυση της ρακέτας του.

Ο Καββαδάς έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι για να προχωρήσει τυχόν μετακίνησή του στον Άρη θα πρέπει να γίνει ως δανεικός.

Όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα και κατ΄ επέκταση θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του διεθνή σέντερ, του Ολυμπιακού και να επέλθει συμφωνία στο οικονομικό όσον αφορά την συμφωνία στο οικονομικό.

Στα συν για τον Άρη το γεγονός ότι θα προσφέρει στον Καββαδά σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που είχε την αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε κατά μ.ό. 5΄:29΄΄ σε 18 παιχνίδια από τα 26 της κανονικής διάρκειας.

Γεγονός που σίγουρα γνωρίζει ο διεθνής σέντερ και δεν είναι τυχαίο όπως προκύπτει από το περιβάλλον του πως δεν είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί στον Άρη. Ακόμη είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει το ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ αλλά και τον επίσης μεταγραφικό στόχο και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο λόγος για τον Νίκο Λώτσο.

Εξάλλου την στιγμή αυτή για την ρακέτα του Άρη υπάρχει η επιθυμία του Πρίφτη για την παραμονή των Ντρου Νέιμικ και Βασίλη Σίμτσακ σε αντίθεση με αυτήν του Κώστα Χαρίση που δύσκολα να μείνει. Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος έμπειρος σέντερ ήταν εκτός πλάνων και το περσινό καλοκαίρι αλλά είχε κλειστό συμβόλαιο και όχι μόνο αυτό αλλά φρόντισε να είναι επαγγελματίας μέχρι την τελευταία μέσα συμβάλλοντας στο να κατακτηθεί η 4η θέση.

Για την ενίσχυση της ρακέτας προ ημερών είχε ακουστεί και το όνομα του Δημήτρη Μαυροειδή. Επί του παρόντος όμως ο διεθνής σέντερ ο οποίος προέρχεται από μία γεμάτη αγωνιστική περίοδο με την Νέα Κηφισιά δείχνει να έχει προτεραιότητα να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού. Ακόμη το κασέ του φαντάζει ιδιαίτερα υψηλό την περίοδο αυτή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ