ΑΡΗΣ

Σίμτσακ: "Θα είμαστε έτοιμοι"

Σίμτσακ: "Θα είμαστε έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για την Τουρκία, όπου αύριο Πέμπτη (01/10) στις 17:00 θα αντιμετωπίσει στο Αντέπ την Γκαζιαντέπ στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του. Παρών ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Για την Τουρκία αναχώρησε η αποστολή του Άρη, όπου αύριο Πέμπτη (01/10) στις 17:00 θα αντιμετωπίσει στο Αντέπ την Γκαζιαντέπ στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του. Στην αποστολή από τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη συμπεριλήφθηκε και ο Μιχάλης Πελεκάνος που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον ώμο του από την χθεσινή απογευματινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης, Οκάρο Γουάιτ, Ντοιμινίκ Γουότερς, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Τζερέλ ΜακΝίλ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τάσος Δήμας και Νίκος Δίπλαρος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης θα κάνει μία απογευματινή προπόνηση, σήμερα Τετάρτη (30/09) στην Τουρκία, με την αποστολή να είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο Παρασκευή (02/09).

Ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, στο arisbc.gr, για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς: " Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας και σίγουρα οι κόουτς θα μπορέσουν να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα. Όπως έγινε και στο "Nick Galis Cup", όπου αντιμετωπίσαμε ομάδες υψηλού επιπέδου και σίγουρα είδαμε καλύτερα σε ποιους τομείς του παιχνιδιού πρέπει να βελτιωθούμε. Θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία πέρυσι έχασε τα πλέι οφ για μία νίκη και έκανε πολλές ζημιές στους "μεγάλους" του τουρκικού πρωταθλήματος".

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας του Άρη, ο έμπειρος σέντερ αναφέρει: " Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 10 νέα πρόσωπα στην ομάδα, όμως πιστεύω πως το σύνολο αφομοιώνει καλά τα "θέλω" του προπονητή μας. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα και όσο μπαίνουν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι μας, θα είμαστε όλο και καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη, η άμυνα θα είναι και φέτος το μεγάλο όπλο μας και μέσω αυτής θέλουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βγάλουμε εύκολα καλάθια".

Όσο για την ετοιμότητα της ομάδας; " Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και καμία ομάδα δε θα είναι 100% έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, όμως πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο για τη δεδομένη χρονική περίοδο", κατέληξε ο Σίμτσακ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ