ΑΡΗΣ

Ρήξη έξω μηνίσκου ο Πάσαλιτς

Ρήξη έξω μηνίσκου ο Πάσαλιτς

Έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς που υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου όπως έδειξε η σημερινή μαγνητική που υποβλήθηκε.

Χωρίς τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς θα αγωνιστεί ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου καθώς υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου.

Αυτό έδειξε το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής που υποβλήθηκε με αποτέλεσμα ο Βόσνιος γκαρντ να μείνει έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο τραυματισμός του Πάσαλιτς ήρθε στο τέλος της χθεσινής προπόνησης του Άρη όπου μπορεί να μην είχε φανεί κάτι το σοβαρό σε αντίθεση με τις ώρες που ακολούθησαν και το αποτέλεσμα της σημερινής του μαγνητικής.

Εκτός του Βόσνιου γκαρντ ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αφού και ο Τζέρεμι Χαντ που την στιγμή αυτή η συμμετοχή του αποτελεί ερωτηματικό λόγω της τενοντίτιδάς του λογικά θα προλάβει να δώσει το παρών.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κώστα Χαρίση που από αύριο είναι να μπει σε ρυθμούς ομάδας όπως και οι Μιχάλης Πελεκάνος και Ζήσης Σαρικόπουλος ενώ μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αν ο Ευθύμης Τσακαλέρης δεν θα είναι απλώς στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ