ΑΡΗΣ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βεργίνης

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βεργίνης
Βεργίνης

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Δημήτρης Βεργίνης στο σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο με αποτέλεσμα το Όσκαρ ατυχίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου να του ανήκει ήδη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη του οποίου η τύχη του γύρισε την πλάτη στην διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου της αποψινής αναμέτρησης με το Περιστέρι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο πεντάμηνο.

Αυτό σημαίνει πως ο Βεργίνης θα μπορεί να φορέσει και πάλι την φανέλα με το Νο17 του Άρη στα τέλη Φεβρουαρίου του 2011 σε μία εξέλιξη που εκτός από τον ίδιο δεν άρεσε καθόλου και στον τεχνικό του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ.

Κάτι εξάλλου που φάνηκε και από την δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο σύμφωνα με την οποία όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του τραυματισμού του Βεργίνη τόνισε: "Είναι στο νοσοκομείο με το ιατρικό τιμ. Κάνει ακτίνες στο πόδι του και περιμένουμε τα αποτελέσματα χωρίς να είναι κρυφό ότι αν και μία εβδομάδα μαζί μας μας αρέσει πολύ".

Πλέον θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο πως στον Άρη εκτός του αντικαταστάτη του Αμερικανού Πιέρ Πιρς, χωρίς να είναι σίγουρο ότι αυτός θα είναι ο διεθνής Ισραηλινός Γιοτάμ Χαλπερίν του Ολυμπιακού, θα κληθούν να καλύψουν και το κενό του Βεργίνη με τις πρώτες σκέψεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ντρούκερ: " Στο τρίτο δεκάλεπτο τελειώσαμε το ματς"

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση της πρόκρισης επί του Περιστερίου αλλά και προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Δημήτρη Βεργίνη παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ.

" Ήταν λίγο περίπλοκη η κατάσταση σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο γιατί ο χαμένος έβγαινε εκτός του θεσμού με μας να παίζαμε με τον κόσμο μας στο πλευρό μας και με τηλεοπτική κάλυψη. Αυτό έκανε τους παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".

" Είπαμε όμως ότι αν παίξουμε καλά σαν ομάδα κάποιος θα βγαίνει καλύτερα από τους υπόλοιπους. Μετά το ημίχρονο στα αποδυτήρια αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική και στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου τελειώσαμε το παιχνίδι", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ντρούκερ για την νίκη – πρόκριση επί του Περιστερίου.

Για το τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα σχολίασε: " Έπρεπε πρώτα από όλα να ηρεμήσουμε γιατί παίζαμε με μεγάλη ένταση. Ακόμα με τον τραυματισμό του Βεργίνη θα έπρεπε να δώσουν όλοι το κάτι παραπάνω για να κερδίζαμε".

Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει το σημερινό παιχνίδι με αυτό της περασμένης Τετάρτης στις Σέρρες είπε: " Δεν θέλω να συγκρίνω το παιχνίδι στις Σέρρες με το σημερινό γιατί το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό με μας να θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε".

Σε ερώτηση για το τι δεν θα ήθελε να δει σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι στο επόμενο απάντησε: " Θα το πω προσωπικά στους παίκτες μου".

Αναφερόμενος στην κατάσταση του Βεργίνη τόνισε: " Είναι στο νοσοκομείο με το ιατρικό τιμ. Κάνει ακτίνες στο πόδι του και περιμένουμε τα αποτελέσματα χωρίς να είναι κρυφό ότι αν και μία εβδομάδα μαζί μας μας αρέσει πολύ".

Ταπούτος: " Το περίμενα"

" Θεωρώ ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή μπήκαμε αγχωμένοι στο πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως σοβαρευτήκαμε στην άμυνα και το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο κύλησε πολύ εύκολα για μας", σχολίασε αρχικά ο διεθνής σμολ φόργουορντ του Άρη, Χρήστος Ταπούτος.

Για την εμφάνιση σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης στις Σέρρες με τους Ικάρους είπε: " Τόσο την Τετάρτη όσο και σήμερα επειδή δεν είχαμε εικόνα από τους αντιπάλους μας στο πρώτο ημίχρονο μπαίνουμε αδιάβαστοι και στο δεύτερο ημίχρονο με τις οδηγίες του προπονητή μας εμφανιζόμαστε όπως πρέπει".

Σε ερώτηση για τα παιχνίδια που ακολουθούνε με την Ακαντέμικ για τα προκριματικά του Eurocup με πρώτο αυτό της Τετάρτης στην Σόφια της Βουλγαρίας τόνισε: " Αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου μας βοηθάνε να βρούμε ρυθμό για τα δύο παιχνίδια με την Ακαντέμικ".

Όσο για τον ίδιο και το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους του Άρη στο Αλεξάνδρειο σημείωσε: " Περίμενα το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του Άρη", ενώ για την ευστοχία του έξω από τα 6.75μ. δήλωσε: " Έχω δουλέψει πολύς το σουτ μου και φαίνεται και φέτος με μένα να θέλω από οποιονδήποτε τομέα να βοηθάω την ομάδα μου".

Πεδουλάκης: " Έναν ακόμη ψηλό"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, είπε: " Ο Άρης είναι πιο έτοιμος και δίκαια κέρδισε. Στο τρίτο δεκάλεπτο έβαλε την δύναμη με μας να μην αντιδράσαμε σωστά και να σκορπίσαμε. Για μας ήταν το τρίτο παιχνίδι που παίξαμε με τον Άρη να έχει περισσότερο βάθος".

" Εγώ είμαι σίγουρος όμως ότι όταν θα έρθει η ώρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι", για να καταλήξει παραδεχόμενος ότι: "Σίγουρα θέλουμε έναν ακόμη παίκτη για μέσα στο καλάθι για να βοηθήσει τον Λούμπι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ