Ψηφίδης: "Πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ τα χρέη της ΚΑΕ Αρης"

Ψηφίδης: "Πάνω από 4.5 εκατ. ευρώ τα χρέη της ΚΑΕ Αρης"

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, δήλωσε ότι τα χρέη του Άρη ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τα 4.5 εκατ. ευρώ, τονίζοντας ότι κάνει ό,τι μπορεί για να μαζέψει κάπως την κατάσταση.

Η κατάσταση στον Άρη είναι χειρότερη από ποτέ. Και για όποιον αμφέβαλλε για αυτό αρκεί απλώς η τελευταία τοποθέτηση του Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης περιέγραψε μία κάκιστη κατάσταση.

Μιλώντας για την κατάσταση στην ΚΑΕ, ο προέδρου του ερασιτέχνη Αρη δήλωσε: Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει για τις αμοιβές των παικτών, μετά από το τουρνικέ θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα και θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για τους παίκτες της ομάδας. Δεν έχουμε σχέση με τα εισιτήρια, για θέματα ασφαλείας δεν θέλουμε να εμπλέξουμε τα πράγματα. Παίκτες και προπονητικό τιμ, ότι μαζέψουμε να το πάρουν τα παιδιά για να λειτουργήσουν και εκείνοι.

Το πράγμα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε κάνει γενική συνέλευσή έχει βγει επιτροπή που θα συνομιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη και της ανώνυμης εταιρίας, Την επόμενη Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης. Τα χρέη της ΚΑΕ αυτή τι στιγμή είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια. Εμείς σαν συμβούλιο είναι ώρα μας που ξεφεύγουμε από την διαχείριση των πραγμάτων και πρέπει να δράσουμε και το κάνουμε, είμαστε κοντά στον Άρη μας και στο μπάσκετ μας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24