ΑΡΗΣ

Ψάχνει την 5η νίκη του στο Basketball Champions League ο Άρης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άρης υποδέχεται τη Νίμπουρκ σε μερικές ώρες (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ελπίζοντας να πάρει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

O προ μίας εβδομάδας θρίαμβος στην Πολωνία επί της Νίμπουρκ ξεχάστηκε άμεσα στον Άρη λόγω της βαρδιάς ήττας από την Κύμη το Σάββατο (16/12) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Στον Άρη όμως δεν υπάρχει το περιθώριο να μένουν σε αυτό. Όχι όταν μία νικη σήμερα κόντρα στη Νίμπουρκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει δείξει πολλές φορές φέτος ότι μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται εντός έδρας, ελπίζοντας ότι με την ώθηση του κόσμου του θα πάρει μία σημαντική νίκη. Μία νίκη που αν έρθει θα ανεβάσει το ρεκόρ της ομάδας στο 5-4.

Εκτός πάντως από τη νίκη ο Άρης θέλει να πάρει και μία μίνι-εκδίκηση από την τσέχικη ομάδα, η οποία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τον είχε συντρίψει με 99-70. Το να καλυφθεί βέβαια η διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου δε μοιάζει αυτή τη στιγμή κάτι εύκολο να γίνει. Και μάλλον είναι το τελευταίο που απασχολεί τους "κίτρινους", οι οποίοι θέλουν απλώς τη νίκη για να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ