ΑΡΗΣ

Πρώην, νυν και όχι μόνο

Πρώην, νυν και όχι μόνο
INTIME SPORTS

Μόνο λίγη δεν είναι η δουλειά που περιμένει την νέα τάξη πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στο άνοιγμα που έχει να αντιμετωπίσει.

Το ξημέρωμα βρήκε την νέα τάξη πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα χθες το βράδυ να έχει ένα βουνό να αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να «κουρέψει» το οικονομικό άνοιγμα προς πρώην παίκτες της ομάδας.

Μία συνολική εκκρεμότητα που αποτελεί τον βασικό της σκόπελο σε συνδυασμό και με τις υποχρεώσεις προς διευθέτηση από την φετινή αγωνιστική περίοδο όπως και το να είναι συνεπής απέναντι σε Εφορία και ΙΚΑ.

Προτεραιότητα για τον νέο πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, αποτελεί καταρχήν η επίτευξη συμφωνιών με τους πρώην παίκτες της ομάδας που έχουνε κινηθεί νομικά με κατάθεση προσφυγής για τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χρήματα που διεκδικούνε πρώην παίκτες του Άρη με νομικό τους εκπρόσωπο τον Νίκο Πετράτο ανέρχονται περί του ποσού των 600.000 ευρώ ενώ μόνο μικρό δεν είναι το άνοιγμα προς τους παίκτες που βρέθηκαν στο ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι Δημήτρης Βεργίνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης αναμένουνε την επικοινωνία της νέας τάξης πραγμάτων μαζί τους δείχνοντας την στιγμή αυτή να έχουνε φθάσει ένα πριν την κατάθεση προσφυγής για να διασφαλίσουνε τα χρήματα που τους οφείλονται.

Στάση αναμονής και από τον Χρήστο Ταπούτο που αν και έχει λαμβάνειν από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, όπως ισχύει και με τους Βεργίνη και Τσαϊρέλη, θα περιμένει την σχετική κρούση με πληροφορίες να αναφέρουνε πως είναι θετικός σε «κούρεμα» και παραμονή.

Εκτός των παραπάνω τριών Ελλήνων στο φετινό ρόστερ υπάρχουνε εκκρεμότητες και απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες με τους εκπροσώπους τους να τηρούνε με την σειρά τους στάση αναμονής.

Μεγάλο ερωτηματικό υφίσταται στις περιπτώσεις των Σέρχιο Κερούς και Σαμ Μόλντροου. Ο πρώτος αν και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια να βρίσκεται στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων της Γερμανίας, με τελευταία την Άλμπα Βερολίνου, έχοντας στα χέρια του και συγκεκριμένες προτάσεις ενώ ο δεύτερος που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου πολύ δύσκολα να μείνει.

Εκτός των παικτών, πρώην και νυν, που έχουνε λαμβάνειν ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης δείχνει αποφασισμένος ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας – μέχρι μεθαύριο δηλαδή – να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Τον τεχνικό της ομάδας σε μία πρώτη συζήτηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πιθανή συζήτηση μείωσης του συμβολαίου του.

Όσο για τις άλλες εκκρεμότητες; Βασικό μέλημα της νέας τάξης πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης είναι να είναι συνεπής στις συμφωνίες που έχουνε επιτευχθεί για τις οφειλές προς το δημόσιο όπως ζητήθηκε και από τον Πρωτοδίκη στην χθεσινή εκδίκαση της προσφυγής για ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Την επόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου εξάλλου θα πρέπει να δοθούνε 36.000 ευρώ στην Εφορία ενώ σε περίπτωση αύξησης των δόσεων από τον επόμενο μήνα σε 48 η δόση μηνιαίως θα μειωθεί αυτόματα στα 27.000 ευρώ. Όσον αφορά δε για την ρύθμιση για τις οφειλές στο ΙΚΑ αφορά δόσεις των 4.000 ευρώ όπου θα γίνει κίνηση για νέα ρύθμιση.

Όσο για τον νέο αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θόδωρο Κουρόγλου, ανέλαβε να πετύχει διακανονισμό για τα οφειλόμενα σε μισθωτήρια σπιτιών (ενοίκια) των περασμένων χρόνων με το συνολικό ποσό που οφείλεται να είναι της τάξης των 85.000 ευρώ.

Τέλος το μεσημέρι της Τετάρτης (23/05) η Κοινωνία Μελών Άρη με ανακοίνωση της ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Κ. Πρόεδρε, το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ τόσο από εσάς όσο και από τους συνεργάτες σας, σας εύχεται καλή δύναμη στο έργο σας.

Σας δηλώνουμε δε ότι θα ενώσουμε τη δύναμη και τις ευχές των μελών μας με τις δικές σας προσπάθειες ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να οδηγηθεί σε επιτυχίες και τίτλους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, για το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Ι. Γρανούζης, Πρόεδρος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ