ΑΡΗΣ

Πρόταση σε Τζέιμς, 48ωρο για Τσαλδάρη

Πρόταση σε Τζέιμς, 48ωρο για Τσαλδάρη

Η βαριά ήττα του Άρη από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση πρόταση στον Ντομινίκ Τζέιμς.

Την Τετάρτη το βράδυ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε πρόταση στον 25χρονο Αμερικανό πλέι μέικερ που πέρσι αγωνίστηκε στην βουλγάρικη Ακαντέμικ και πλέον τις επόμενες ώρες αναμένει την απάντησή του.

Σε περίπτωση που αυτή δεν είναι θετική τότε μία από τις λύσεις που έχουνε εξεταστεί είναι και αυτή του Ράσελ Ρόμπινσον που πέρσι αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Μπανταλόνα και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς είχε συμφωνήσει με την γαλλική Ναντέρ.

Με την κίνησή της η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να κινηθεί άμεσα στο να κλείσει το θέμα του Αμερικανού πλέι μέικερ δείχνει να βάζει σε μία σειρά μετά την διευθέτηση της καταβολής της προκαταβολής στην εφορία την διαφοροποίηση του ρόστερ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στην τελική ευθεία των συζητήσεων έχει περάσει και το θέμα του Δημήτρη Τσαλδάρη με το αν το φλερτ θα μετουσιωθεί ή όχι σε γάμο να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Σήμερα ή ακόμη και αύριο όταν και η αποστολή του Άρη είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την Αγία Πετρούπολη έχοντας ολοκληρώσει την συμμετοχή της στο τουρνουά της Σπαρτάκ.

Εκτός της υπόθεσης του Αμερικανού πλέι μέικερ με τον Τζέιμς να φαντάζει ως το Νο1 φαβορί και τον Τσαλδάρη για την ενίσχυση της θέσης του σμολ φόργουορντ στον Άρη δεν έχουνε αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο 22χρονος διεθνής σέντερ ωστόσο συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Περιστέρι χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια συζήτηση για την λύση του συμβολαίου του.

Όσο για τους υπάρχοντες παίκτες του Άρη; Ο Ντάριλ Γουότκινς μετράει μέρες κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με την Σπαρτάκ όπου ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ ουσιαστικά τροφοδοτήθηκε ελάχιστα.

Κι όσο για τον Σέρτζιο Κεϊρούς στα δύο φιλικά όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε τις βαριές ήττες στην Καβάλα και στην Αγία Πετρούπολη ήταν ο μόνος που ξεχώρισε κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η παραμονή του.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης αγωνίζεται σήμερα για την δεύτερη μέρα του τουρνουά της Σπαρτάκ στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στην εσθονική Καλέβ Ταλίν στα πλαίσια του μικρού τελικού (17:00).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ