ΑΡΗΣ

Προπόνηση στο Μετς για Άρη

Προπόνηση στο Μετς για Άρη
Άρης πανηγυρική μπάσκετ INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη άφησε πίσω της την Τραπεζούντα και επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά με στάση της την Αθήνα και το κλειστό του Μετς εν όψει του Σαββατιάτικου (17/10) παιχνιδιού της κόντρα στον Αρκαδικό στην Τρίπολη.

Με τα διπλά παιχνίδια να είναι γεγονός η αποστολή του Άρη στρέφει την προσοχή της από σήμερα στο Σαββατιάτικο (17/10) παιχνίδι που ακολουθεί για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό. Η αποστολή του Άρη άφησε πίσω της την Τραπεζούντα και επέστρεψε στην Ελλάδα. Όχι όμως στην Θεσσαλονίκη αλλά με στάση της την Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης για να αποφύγει περαιτέρω ταλαιπωρία εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού της.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει την ομάδα του στις 20:00 στο κλειστό του Μετς ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία της για παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό στην Τρίπολη όπου θα ψάξει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στα συν για τον τεχνικό του Άρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα αφού οι Ντομινίκ Γουότερς και Μιχάλης Πελεκάνος που αποχώρησαν με ενοχλήσεις στον αστράγαλό τους στο χθεσινό παιχνίδι δεν φαίνεται να έχουνε κάτι το σοβαρό.

Εν τω μεταξύ ο Πρίφτης θα προσπαθήσει στην ομιλία του να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν το τι θα πρέπει να διορθώσουν σε σχέση με την χθεσινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του Eurocup με την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα.

Αυτές τις λεπτομέρειες που στέρησαν στον Άρη να ξεκινήσει με το δεξί σε έναν παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε σε ένα σουτ όπως επισήμανε και στις δηλώσεις του μετά την λήξη. “Είναι κρίμα που χάσαμε στο τέλος για ένα σουτ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι φτάσαμε κοντά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κλειδώσουμε το βράδυ αυτό και να πάμε στο επόμενο”.

Λόγια που φανερώνουν ξεκάθαρα ότι ο Πρίφτης θα πρέπει να ρίξει το βάρος του και στο πως θα ανυψώσει την ψυχολογία των παικτών του. Κι αυτό γιατί το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό φαντάζει κομβικό εν όψει της συνέχειας της πορείας του Άρη στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ