ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας"

Πρίφτης: "Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Μπούντουτσνοστ και επεσήμανε πως η ομάδα του Άρη υπολογίζει στη δυναμική παρουσία των φιλάθλων της στις εξέδρες. Γιόβοβιτς: “Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι".

Την Τετάρτη (21/10) το απόγευμα (19:00) ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Μπούντουτσνοστ στη Θεσσαλονίκη, για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Πρίφτης, επεσήμανε πως η ομάδα υπολογίζει στην παρουσία των φιλάθλων της και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν εξαιρετική άμυνα.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, είπε τα εξής: “Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έδειξε τη δυναμική της στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, κερδίζοντας πρόσφατα την Μπάνβιτ και την Τσεντεβίτα. Η Μπούντουτσνοστ έχει ποιότητα στο ρόστερ της και πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα ώστε να ελέγξουμε εμείς τον αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη.

Υπολογίζουμε πολύ στους φιλάθλους μας, να μας βοηθήσουν και ελπίζουμε να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή των αγώνων με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Το Eurocup είναι υψηλής ποιότητας διοργάνωση και είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε την έδρα μας όσο περισσότερο μπορούμε”.

Γιόβοβιτς: "Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι"

Ο προπονητής της Μπούντουτσνοστ, Ιγκόρ Γιόβοβιτς, είπε τα εξής για την αναμέτρηση: “Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε έναν υψηλής ποιότητας αντίπαλο. Σεβόμαστε την ιστορία του και ελπίζουμε να παίξουμε καλά εκτός έδρας. Παίζουν καλά στην έδρα τους, είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία και είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τον ρυθμό του αγώνα και των συναισθημάτων μας, καθώς έχουν και σπουδαία υποστήριξη στις κερκίδες”.

Γουάιτ: "Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς"

Ο παίκτης του Άρη, Οκαρό Γουάιτ, μίλησε για το παιχνίδι, λέγοντας τα εξής: "Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό παιχνίδι για το Eurocup. Στη Τουρκία, την προηγούμενη αγωνιστική, χάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού, και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να κάνουμε μία δεύτερη σερί ήττα, και μάλιστα στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς. Είδαμε την Μπούντουτσνοστ και πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Έκανε μία πολύ καλή αρχή στη σεζόν και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ