ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ο νέος προπονητής επηρεάζει θετικά την Καβάλα"

Πρίφτης: "Ο νέος προπονητής επηρεάζει θετικά την Καβάλα"
INTIME SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται την Καβάλα (21/11, 17:00) έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μετά τη "σφαλιάρα" από τον Κόροιβο. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης για την αναμέτρηση με τους "Αργοναύτες" και τον Στιβ Γιατζόγλου.

Στην Ευρώπη η δουλειά έγινε (απέναντι στην Τράμπζονσπορ) για τον Άρη, οπότε σειρά παίρνει η Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "κίτρινοι" προέρχονται από την ήττα από τον Κόροιβο, ήτοι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα (21/11, 17:00) η νίκη είναι απαραίτητη. Για τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης και το συναπάντημα με τον Στιβ Γιατζόγλου μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

" Αφήνουμε πίσω μας τη νίκη επί της Τράμπζονσπορ και σκεφτόμαστε μόνο την επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Α1 και αυτή είναι η λογική μας κάθε εβδομάδα. Σεβόμαστε την Καβάλα και θα την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, βαθμολογικά, κι αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο, ενώ θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που τις περισσότερες φορές επηρεάζει θετικά μια ομάδα", δήλωσε αρχικά και κατέληξε:

" Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αυριανό αγώνα. Βλέπουμε το ματς με αμυντική προσέγγιση και βασικός στόχος είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και τα λίγα λάθη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ