ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή (28/5) στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση της 3ης θέσης και ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει από την ομάδα του να βγάλει ενέργεια στην άμυνα

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/05, 18:00, COSMOTESPORT4 HD) την ΑΕΚ στο κλειστό "Νίκος Γκάλης", στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4. Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Δημήτρης Πρίφτης, αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τα εξής: "Αφήνουμε πίσω μας την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό και στρέφουμε την προσοχή μας στους αγώνες με την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει λύσεις σε όλες τις θέσεις, με εμπειρία και ποιότητα, ένα σύνολο πολύ καλά οργανωμένο μέσα στο γήπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και για να τα αντιμετωπίσουμε πρέπει να έχουμε απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και να βγάλουμε ενέργεια, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο τομέας των αμυντικών ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός. Επιθετικά, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ και να μη δώσουμε εύκολους πόντους στον αντίπαλο, κάνοντας αβίαστα λάθη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ