ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "'Καθοριστικός ο αγώνας με την ΑΕΚ"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε για τον αυριανό(13/4, 17:00) αγώνα με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ότι η νίκη θα έρθει μέσα από την άμυνα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Άρης να υποδέχεται την - φαινομενικά αδιάφορη - ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (13/4, 17:00) σε έναν αγώνα "χωρίς" αύριο για τον ίδιο. Κι αυτό γιατί οι "Κίτρινοι" ξέρουν ότι μόνο αν κερδίσουν διατηρούν ελπίδες για να κατακτήσουν την 4η θέση, κάτι που συνεπάγεται με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Σε διαφορετική περίπτωση, μία ήττα σημαίνει σίγουρα ότι η 4η θέση θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

Ακόμα και να κερδίσει βέβαια ο Άρης πάλι θα πρέπει να περιμένει το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ (αγωνίζεται την ίδια ώρα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό) για να μάθει αν θα κατακτήσει την 4η θέση, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες αυτή τη στιγμή, με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε σχετικά: " Στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, όσο και κρίσιμο αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της, το οποίο έχει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Για μας ο αγώνας είναι καθοριστικός αναφορικά με την προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη τετράδα και κατ’ επέκταση το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Εκτός από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών".

Όσο για το πώς θα μπορέσει ο Άρης να φτάσει στη νίκη, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως " για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και επιθετικά να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ