ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Κανένα επεισόδιο με Τζάκσον, αστείος ο λόγος"

Πρίφτης: "Κανένα επεισόδιο με Τζάκσον, αστείος ο λόγος"

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο με τον Τζάκσον. Καββαδάς: "Ελπίζω να γυρίσει με την Κούπα ο Ολυμπιακός από το Final Four".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο με τον Τζάκσον, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε τα εξής για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Χάσαμε κάθε επαφή με το σκορ στην τρίτη περίοδο. Δεν παίξαμε καλά. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ σοβαρός και είχε ενέργεια. Τιμώρησε κάθε λάθος μας. Ήταν αποτελεσματικός. Ήταν απόλυτα έτοιμος. Πρέπει να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε καλύτερα στην ταχύτητα".

Για το επεισόδιο με τον Τζάκσον: "Δεν έγινε απολύτως τίποτα, δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο. Ήταν αστείος ο λόγος, δεν υπάρχει πρόβλημα".

Καββαδάς: "Nα γυρίσει ο Ολυμπιακός με την Κούπα από το Final Four"

Ο Βασίλης Καββαδάς από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη νίκη. Ηταν ανταγωνιστικός. Το παλέψαμε ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά μετά κουραστήκαμε και κάναμε ανόητα λάθη. Μετά δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είναι μία σειρά παιχνιδιών. Πλέον σκεφτόμαστε το ματς στην έδρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό στο Final Four και ελπίζω να γυρίσει με την Κουπα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ