ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Η πιο δύσκολη κλήρωση"

Πρίφτης: "Η πιο δύσκολη κλήρωση"

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριακής σχολίασαν την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που φέρνει τους "κίτρινους" απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι αντίπαλος του Άρη στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ , οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν τους Κυπελλούχους Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, στις 12/12/2015, όπως ανακοινώθηκε.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση, δήλωσε: "Για να κατακτήσεις το Κύπελλο πρέπει να δώσεις δύο πολύ μεγάλους αγώνες. Θα διεκδικήσουμε ως Άρης όλες τις πιθανότητές μας. Είναι η χρονιά που χτίζουμε τη νοοτροπία που πρέπει ελπίζουμε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων".

Ο κόουτς του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, από την πλευρά του επισήμανε: "Σίγουρα πρόκειται για την πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσε να μας τύχει. Η αξία του Παναθηναϊκού είναι γνωστή και ο βαθμός δυσκολίας πολλαπλασιάζεται από το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει στην έδρα του. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου απέχει αρκετά χρονικά και μέχρι τότε έχουμε πολλούς κρίσιμους αγώνες, οπότε θα μας απασχολήσει όταν έρθει η ώρα. Το βέβαιο είναι ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στον τελικό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ