ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Η ομάδα μου είναι πεινασμένη"

Πρίφτης: "Η ομάδα μου είναι πεινασμένη"

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη η σειρά με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs βρίσκει τον Άρη πεινασμένο στη τελική φάση της χρονιάς.

Πεινασμένη χαρακτήρισε την ομάδα του ο Δημήτρης Πρίφτης εν όψει των πρώτων παιχνιδιών των playoffs στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη μίλησε για τον νεοαποκτηθέντα Σκοτ, τη διαφορετικότητα του συνόλου του με αυτό του αντιπάλου του αλλά και τις δύο ήττες στην κανονική διάρκεια και όχι μόνο.

Ο τεχνικός των "κίτρινων" τόνισε αρχικά: " Η ομάδα έκανε προπόνηση, δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φιλικό. Το είχαμε ανάγκη ένα φιλικό, ίσως και δύο, έχουμε καινούριο παίκτη, στην προσπάθειά μας να τον εντάξουμε στην ομάδα. Κάναμε προπόνηση, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Αντουάν Σκοτ υποστήριξε: " Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με σαφήνεια διότι μέσα από την προπόνηση μπορεί να έχω μια ιδέα, αλλά είναι παρακινδυνευμένο να πω ότι είναι πολύ έτοιμος ειδικά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ομάδα θα στηριχθεί στο υπάρχον δυναμικό της και ανάλογα με τον τρόπο που εξελίσσεται το ματς και το ένστικτό μου εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσω".

Για την διαφορετικότητα των δύο ομάδων και πως περιμένει την σειρά και τον ΠΑΟΚ τόνισε: " Η αγωνιστική απραξία μας βοήθησε μέχρι ένα σημείο σε ότι αφορά τους τραυματίες. Σίγουρα δεν βοήθησε στον αγωνιστικό μας ρυθμό που χρειάζεται να έχει μια ομάδα πριν τα πλέι οφ. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολλές αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει την εικόνα προς το καλύτερο. Οι τελευταίες προσθήκες του έχουν προσδώσει πλεονεκτήματα ειδικά στο σκοράρισμα. Εμείς είχαμε αντίθετη διαδρομή. Ελαφρύναμε κάπως το ρόστερ, έφυγαν κάποια παιδιά, ήρθαν ο Τζάκσον και ο Σκοτ τώρα. Νομίζω ότι η ομάδα θα στηριχθεί στον κορμό που έχει αυτόν τον χρόνο".

Ρωτήθηκε αν το ότι ο κορμός που ανέφερε επειδή είναι κατά βάση ελληνικός θα παίξει ρόλο σε μια τέτοια σειρά με ιδιαιτερότητες και απάντησε: " Σε ό,τι αφορά το συναισθηματικό κομμάτι που είναι έντονο σε τέτοια παιχνίδια θα παίξει ρόλο. Η ομάδα μας είναι ελληνική κατά 80%. Υπάρχουν πεντάδες και με πέντε Έλληνες. Αυτό είναι το στοιχείο μας και εκεί πρέπει να στηριχθούμε και έτσι έτσι πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα".

Για τις δύο ήττες του Άρη στην κανονική περίοδο είπε: " Δημιουργεί ένα ψυχολογικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα κίνητρο για μας. Και τα δύο ισχύουν".

Για την… πείνα της ομάδας του είπε: " Θεωρώ ότι είναι πιο πεινασμένη η ομάδα από ότι ήταν στην διάρκεια της σεζόν. Βγάζει ένα συναίσθημα, έχουμε μια ομοιογένεια, πιστεύω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό στη σειρά, όπως πιστεύω ότι θα παίξει και η μέρα που θα βρεθούν οι δύο ομάδες και λεπτομέρειες όπως το μακρινό σουτ, τα ριμπάουντ, τα λάθη".

Για το αν το πλεονέκτημα έδρα χρίζει τον Άρη φαβορί υποστήριξε: " Το γήπεδό μας είναι το γήπεδό μας. Είναι πλεονέκτημα σε μας αναμφίβολα. Ο ΠΑΟΚ έχει αντιστρέψει την κατάσταση, βελτιώνοντας το ρόστερ του".

Για το κίνητρο που υπάρχει μέσα στην ομάδα τόνισε: " Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο να είναι στην τετράδα η ομάδα".

Σε ερώτηση για το αν αυτή η σειρά χαρακτηρίσει αυτή τη χρονιά απάντησε: " Η χρονιά είναι δύσκολη και γεμάτη ιδιαιτερότητες. Κατ’ εμέ ναι θα βάλει τίτλο αυτή η σειρά. Είναι μεγάλης σημασίας σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα από μας αυτή η σειρά των αγώνων".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ