ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Έχω αμφιβολίες για τη διαιτησία"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξήγησε πως έχει αμφιβολίες για τις αποφάσεις των διαιτητών, ενώ υπεραμύνθηκε των επιλογών των παικτών του, που επέμειναν στο περιφερειακό σουτ.

Ο Άρης βρέθηκε στο +12 στο β' δεκάλεπτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε , παρότι ο "δικέφαλος" δεν ευστόχησε από τα 6μ75 (0/20). Η δεύτερη φετινή ήττα από τον "αιώνιο" αντίπαλο έφερε προβληματισμό στις τάξεις των ανθρώπων των "κιτρίνων", με τον Δημήτρη Πρίφτη να παραδέχεται:

" Έγινε κακό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Όταν σου δίνει κάτι ο αντίπαλος πρέπει να το πάρεις. Ο ΠΑΟΚ δίνει το ενδιάμεσο σουτ και το τρίποντο, απλώς έπρεπε να πάμε περισσότερο στο επιθετικό ριμπάουντ. Είναι σαφές ότι είχαμε πρόβλημα με τον Κλάντον και στο ένας - ένας και στο ριμπάουντ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει".

Στάθηκε όμως σε κάτι πολύ σημαντικό -για εκείνον: " Θέλω να δω τις οχτώ συνεχόμενες βολές στο πρώτο ημίχρονο, που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ, να δω τι φάουλ έγιναν και σούταρε αυτές τις βολές, όπως θέλω να ξαναδώ την φάση στα 40'' με τον Κάμινγκς, κατά πόσο ήταν κανονικό το μαρκάρισμα του Μαργαρίτη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, έχουμε πολύ γρήγορα ένα κρίσιμο παιχνίδι, και θα πρέπει να μαζευτούμε ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε την Στρασμπούρ".

Ενώ σε ερώτηση για το αν οι αποφάσεις των διαιτητών έπαιξαν μείζονα ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, απάντησε πως " δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Εχω αμφιβολίες και θα δω το βίντεο. Εστιάζω σε συγκεκριμένα σημεία".

Όσον αφορά την επιμονή του στον Βασίλη Σίμτσακ στο φινάλε, εξήγησε ότι " το έκανα λόγω εμπειρίας και επειδή δεν ήταν σε καλή μέρα ο Καββαδάς και ο Τζάκσον σωματικά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Κλάντον. Εφόσον χάσαμε είναι λάθος επιλογή", ενώ κατέληξε υπερασπιζόμενος του παίκτες του, που επέμειναν στο περιφερειακό σουτ στη διάρκεια του αγώνα: " Δεν μπορείς να πας μέσα στην ρακέτα, γιατί είναι δύσκολο. Παίζει κλειστά ο ΠΑΟΚ, είναι τέτοιος ο τρόπος που αμύνεται. Πάλι τρίποντο θα πάρεις".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ