ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ένταση στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση"

Πρίφτης: "Ένταση στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ντέρμπι της τρίτης θέσης με την ΑΕΚ (28/2, 17:00) τονίζοντας πως η απόδοση της ομάδας του στην άμυνα μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Ο ΕΣΑΚΕ έχει χαρακτηρίσει ως "Game of the Week" γι αυτή την εβδομάδα το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ. Απολύτως δικαιολογημένα από την άποψη πως οι δύο ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση στη regular season, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν καλή ψυχολογία από τις πέντε σερί νίκες αλλά και το 2/2 επί της "Ένωσης" φέτος -σε Κύπελλο και Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιούρι Ζντοβιτς επισημαίνοντας πως " σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δε θα το χαρακτήριζα "τελικό". Κάθε αγώνας έχει μεγάλη σημασία, ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Είναι πασιφανές ότι εξ ορισμού εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα, όπου όλες οι ομάδες είναι ικανές για τη ζημιά. Οπότε, είναι ένα ματς το οποίο θα παίξει ρόλο στην τελική βαθμολογία, αλλά όχι το μοναδικό, αφού μας περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις ως το τέλος, εντός κι εκτός έδρας".

Σε ερώτηση για το αν θα αποτελέσει οδηγό το "διπλό" στο ΟΑΚΑ, είπε πως " στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε μία από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Προερχόμασταν από βαριά ήττα στην Ποντγκόριτσα και θέλαμε να αντιδράσουμε άμεσα. Σίγουρα στον αγώνα του "Nick Galis Hall θέλουμε να έχουμε την ένταση στην άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, που παρουσιάσαμε σ’ εκείνο το παιχνίδι", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στα κομμάτια του παιχνιδιού που θα κρίνουν τον νικητή:

" Για μας όλα ξεκινούν από την άμυνα, η οποία είναι το βασικό συστατικό και για το σερί που έχουμε φέτος στην έδρα μας. Πολλά θα κριθούν στο κομμάτι της ενέργειας, στο οποίο ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί, έχοντας για πρώτη φορά κενό μιας εβδομάδας ανάμεσα σε δύο αγώνες. Το ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ είναι επίσης παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Το γεμάτο γήπεδο θα είναι όπως πάντα σύμμαχος στην προσπάθειά μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ