ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Είχαμε μια διδακτική Τετάρτη"

Πρίφτης: "Είχαμε μια διδακτική Τετάρτη"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στη... μετάλλαξη των παικτών του Άρη μετά τη βαριά ήττα από την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα και ξεκαθάρισε ότι απαιτείται συλλογικότητα και εμπειρία μέσα στην ομάδα.

Ο Άρης έκανε το 2-0 στις εφετινές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ (σ.σ. είχε προηγηθεί η νίκη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας) και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη συγκέντρωση και την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την… μετάλλαξή τους. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και παίξαμε σαν ομάδα. Η αξία του αντιπάλου δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είχαμε μια διδακτική Τετάρτη και μάθαμε πολλά. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι συνέβη. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια που θα έπρεπε, κάτι που είχαμε τώρα και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Επειδή όπως βλέπετε υπάρχουν συναισθηματικές μεταπτώσεις είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά και για την ΑΕΚ θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τις διαχειριστούμε. Χρειάζεται συλλογικότητα και εμπειρία μέσα στην ομάδα. Πρέπει να τελειώσουμε αυτή την πρόσκαιρη χαρά που έχουμε γιατί σε τρεις μέρες έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς".

Ο Οκάρο Ουάιτ είπε: "Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αυτές είναι στιγμές για τις οποίες ζούμε". Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις διαφορές με το παιχνίδι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ: "Όταν χτίζεις μια ομάδα και όταν αρχίζει η χρονιά θα υπάρχουν πάνω και κάτω μέσα στη χρονιά. Είχαμε κακό παιχνίδι την Τετάρτη αλλά ήμασταν πιο σοβαροί τώρα και έτσι πήραμε το παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ