ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ανταποκριθήκαμε στην πίεση της Γκαζιαντέπ"

Πρίφτης: "Ανταποκριθήκαμε στην πίεση της Γκαζιαντέπ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη επί της Γκαζιαντέπ, αλλά είναι και προβληματισμένος με τους τραυματισμούς των Χάγκινς και Μούρτου.

Ο Άρης κέρδισε τη Γκαζιαντέπ και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο και στην αντίδραση της ομάδας όταν ο αντίπαλος έκανε την αντεπίθεσή του. Από την άλλη, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους τραυματισμούς των Τζαμέλ Χάγκινς και Σπύρου Μούρτου.

"Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, αφού εκτός του αγωνιστικού κάναμε ένα μακρύ ταξίδι, όπως θα είναι αυτά στην Τουρκία για το Eurocup. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και αμυντική λειτουργία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι μπήκαν πολύ δυνατά, έπαιξαν πολύ σκληρά στην άμυνα και ισορρόπησαν τον αγώνα. Όμως είχαμε ηρεμία και ανταποκριθήκαμε στην πίεση της Γκαζιαντέπ", τόνισε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε:

"Ήταν ένα παιχνίδι που μας βοήθησε στην προετοιμασία μας, αν και προβληματίζομαι από τους τραυματισμούς των Hagins και Μούρτου. Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε πλέον για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ