ΑΡΗΣ

Πληρώνουν όλα τα μέλη για Σχορτσανίτη

Πληρώνουν όλα τα μέλη για Σχορτσανίτη
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μπορεί να αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ωστόσο συνεχίζει να εκκρεμεί η δικαστική διαμάχη μεταξύ Ηρακλή και Άρη για την μεταγραφή του καλά κρατεί.

Ένα ακόμη επεισόδιο της πολύκροτης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Ηρακλή και του Άρη για την μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2005 έλαβε χώρα σήμερα.

Συγκεκριμένα η απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης μεταφράζεται σε νίκη του Ηρακλή αφού τα κατά καιρούς μέλης της ΚΑΕ Άρης καλούνται να πληρώσουνε το ποσό των 244.676,25 ευρώ.

Το ποσό αυτό αναφέρεται στην απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αριθμό 11857/10.05.2012 με αιτιολογία της απόφασης το γεγονός ότι – ουσιαστικά – όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΚΑΕ Άρης θεωρήθηκαν υπεύθυνα.

Κάτι που είχε να κάνει με το γεγονός ότι παρά το ότι η ΚΑΕ Άρης υποχρεώθηκε με δικαστικές αποφάσεις να πληρώσει το ποσό της μεταγραφής Σχορτσανίτη το απέφευγε συστηματικά αν και διέθετε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους.

Ακόμη η εκχώρηση της απαίτησης του Χρήστου Ταπούτου προς την ΚΑΕ Άρης για το ποσό των 25.000 ευρώ κρίθηκε ελεγχόμενη ως οικονομική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ