ΑΡΗΣ

Πλακέτα στη μνήμη του Πεταλίδη

Πλακέτα στη μνήμη του Πεταλίδη

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, σεβόμενη τη μνήμη του "Πατριάρχη" του Άρη Ανέστη Πεταλίδη, απένειμε τιμητική πλακέτα στο γιο του, Νικο Πεταλίδη, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με το Περιστέρι.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, σεβόμενη τη μνήμη του «Πατριάρχη» του Άρη Ανέστη Πεταλίδη, απένειμε τιμητική πλακέτα στο γιο του, Νικο Πεταλίδη, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με το Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι και πριν από το τζάμπολ του στο παρκέ του Αλεξανδρείου είχε κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανέστη Πεταλίδη.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Περιστέρι και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στις κερκίδες του Αλεξανδρείου.

" Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους και τη συμπαράσταση που έδειξαν προς την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι και περιμένει την ανάλογη και μεγαλύτερη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ