Πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις οι παίκτες του Άρη

Οι παίκτες του Άρη υποβλήθηκαν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου.

Η πρώτη συγκέντρωση του Άρη ενόψει της σεζόν 2018/19 πλησιάζει. Η 13η Αυγούστου έχει οριστεί ως η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, με τους παίκτες του Άρη να περνάνε σήμερα (12/8) από τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Απόντες ήταν οι Ραμόν Χάρις και Γκάρι ΜακΓκί, καθώς και οι διεθνείς με την Εθνική Εφήβων, Στράτος Βουλγαρόπουλος και Βαλάντης Κουρτίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (12/08) οι παίκτες του ΑΡΗ, καθώς αύριο (13/08) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και ο Gary McGhee που αναμένεται αύριο (13/08) το βράδυ (20:30), στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες στην απαραίτητη αυτή διαδικασία ήταν ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, Παναγιώτης Μπουτοβίνος, ο team manager της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης.

Η αιματολογική δειγματοληψία έγινε στο μικροβιολογικό κέντρο του γιατρού Σωτηρίου Βαρλάμη".  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Lorena: Η ιστορία πίσω από την υπόθεση του ακρωτηριασμένου πέους

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ