ΑΡΗΣ

Πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις οι παίκτες του Άρη

Πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις οι παίκτες του Άρη
EUROKINISSI

Οι παίκτες του Άρη υποβλήθηκαν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου.

Η πρώτη συγκέντρωση του Άρη ενόψει της σεζόν 2018/19 πλησιάζει. Η 13η Αυγούστου έχει οριστεί ως η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, με τους παίκτες του Άρη να περνάνε σήμερα (12/8) από τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Απόντες ήταν οι Ραμόν Χάρις και Γκάρι ΜακΓκί, καθώς και οι διεθνείς με την Εθνική Εφήβων, Στράτος Βουλγαρόπουλος και Βαλάντης Κουρτίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (12/08) οι παίκτες του ΑΡΗ, καθώς αύριο (13/08) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και ο Gary McGhee που αναμένεται αύριο (13/08) το βράδυ (20:30), στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες στην απαραίτητη αυτή διαδικασία ήταν ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, Παναγιώτης Μπουτοβίνος, ο team manager της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης.

Η αιματολογική δειγματοληψία έγινε στο μικροβιολογικό κέντρο του γιατρού Σωτηρίου Βαρλάμη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ