ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκαν Αρβανίτης και Ρούσσος στον Άρη

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΟΥΚΟΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΟΥΚΟΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του Δ.Σ του Άρη, Στάθης Ρούσσος, υπέβαλαν αμφότεροι την παραίτησή τους από τις θέσεις τους.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης (Πρόεδρος) και ο Στάθης Ρούσσος (Μέλος του Δ.Σ) αποτελούν παρελθόν από τον Άρη. Αμφότεροι υπέβαλαν την παραίτησή τους μέσω επιστολών που απέστειλαν, με τον κλοιό να σφίγγει πλέον για τον Άρη

Ο Λευτέρης Αρβανίτης ανέφερε στην επιστολή του ότι ο λόγος που παραιτήθηκε είναι η αδυναμία του μεγαλομετόχου του Άρη, Νίκου Λάσκαρη, " να ανταποκριθεί στις διοικητικές και οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική στασιμότητα και τη διόγκωση των οφειλών της προς τρίτους". Ο Στάθης Ρούσσος από την πλευρά του τόνισε ότι στην απόφασή του " συνέβαλαν και οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου αλλά και του αντιπροέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οι οποίοι άφησαν σοβαρές αιχμές για την διοίκηση Αρβανίτη και τους συνεργάτες της, μεταξύ των οποίον είχαν την τιμή να είμαι και εγώ".

Η επιστολή παραίτησης του Λευτέρη Αρβανίτη:

" Προς

το ΔΣ της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ’’

Το Μάϊο του 2015 έχοντας την ευθύνη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανατέθηκε η λειτουργία της και οι μετοχές στο Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος παρουσίασε ένα αξιόπιστο πλάνο με ευοίωνες προοπτικές για την αγωνιστική πορεία και την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Είναι γεγονός ότι κατά το αρχικό διάστημα που άσκησε διοίκηση μέχρι και το μήνα Οκτώβριο του έτους 2016 ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Ατυχώς όμως έκτοτε, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο το Νίκο Λάσκαρη και δεν σχετίζονται με την "ΚΑΕ ΑΡΗΣ", ο μεγαλομέτοχος επέδειξε αδυναμία να ανταποκριθεί στις διοικητικές και οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική στασιμότητα και τη διόγκωση των οφειλών της προς τρίτους. Ενδεικτική και μόνο της συνεχιζόμενης αδυναμίας του είναι η άσκηση πλήθους προσφυγών καλαθοσφαιριστών κατά της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ". Οι διαρκείς υποσχέσεις και η επιθυμία μου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου επέβαλλε σε εμένα την παραμονή μου μέχρι σήμερα.

Η πολυετής παρουσία μου στη διοίκηση της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ" και η ενεργή συμμετοχή μου στην προοπτική εξυγίανσης με την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 υπαγορεύτηκε από τα ανιδιοτελή Αρειανά μου αισθήματα, παρότι επέφερε την ανάληψη ευθύνης για υποχρεώσεις της εταιρείας και με την προσωπική μου περιουσία για χρέη που δεν δημιούργησα εγώ. Πλην όμως, η παρατεινόμενη αδυναμία του μεγαλομετόχου σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη διόγκωση των χρηματικών οφειλών της εταιρείας επιβάλλει την απεμπλοκή μου, με δεδομένο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μου παρέχεται η παραμικρή δυνατότητα θετικής προσφοράς από τον Ιούνιο του 2016 και ως εκ τούτου αδυνατώ πλέον να συνδράμω και να νομιμοποιώ με την παρουσία μου πρακτικές οι οποίες επιβαρύνουν κι άλλο οικονομικά την "ΚΑΕ ΑΡΗΣ".

Για τους λόγους αυτούς υποβάλλω την παραίτηση μου από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της "ΚΑΕ ΑΡΗΣ".

Καλώ ευγενικά τον μεγαλομέτοχο της ‘’ΚΑΕ ΑΡΗΣ’’ Ν.Λάσκαρη να πάρει τις αποφάσεις και να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει ώστε η ομάδα να βγει από την κρίση.

Με Αρειανούς χαιρετισμούς

Λευτέρης Αρβανίτης".

Η επιστολή παραίτησης του Στάθη Ρούσσου:

" Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτηση μου απο την Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Έχοντας υπηρετήσει με αγάπη και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα της αγαπημένης μου ομάδας, ως Μέλος του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θεωρώ ότι ο κύκλος μου κλείνει κάπου εδώ.

Στην απόφαση μου αυτή συνέβαλαν και οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου αλλά και του αντιπροέδρου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οι οποίοι άφησαν σοβαρές αιχμές για την διοίκηση Αρβανίτη και τους συνεργάτες της, μεταξύ των οποίον είχαν την τιμή να είμαι και εγώ.

Θέλω να σας ευχαριστησω για την εμπιστοσύνη και για όλες τις έντονες συγκινήσεις, τις χαρές και τις λύπες, που μοιραστήκαμε από κοινού όλο αυτό το διάστημα.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Με τιμή,

ΣΤΑΘΗΣ Ι. ΡΟΥΣΣΟΣ"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ