ΑΡΗΣ

Πάνοπλος για την πρόκριση

Πάνοπλος για την πρόκριση

Ο Άρης υποδέχεται στο "Nick Galis Hall" την Τετάρτη (07/10, 19:30, NS1) την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Κοέν: "Όλοι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα και θέλουμε τη νίκη".

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NS1) της Τετάρτης (7/10), συνεχίστηκε με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα στην αναμέτρηση.

Ο Jake Cohen, μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, σημείωσε: "Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει έναν από τους στόχους της φετινής σεζόν. Όλοι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα και θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα στο ρόστερ της και είμαστε έτοιμοι για πολύ σκληρή μάχη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτά που κάναμε στις προπονήσεις", κατέληξε ο 25χρονος φόργουορντ – σέντερ.

Πάνοπλος για την πρόκριση
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ