ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Πρόκληση για μας ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό"

Ουότερς: "Πρόκληση για μας ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό"

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/10, 17:00) στη Θεσσαλονίκη και ο Ουότερς τονίζει πως το παιχνίδι είναι ματς-πρόκληση για τους κιτρινόμαυρους.

Για την πρεμιέρα της φετινής Basket League, την Κυριακή (11/10) το απόγευμα (17:00, Novasports 2), ο Άρης θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό.

Στο επίσημο blog του στον ΕΣΑΚΕ, o Aμερικανός πλέι-μέικερ του Άρη, Ντομινίκ Ουότερς, μιλάει για το παιχνίδι κόντρα στο "τριφύλλι", τονίζοντας πως το ματς αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Πρόκληση για μας ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ και φυσικά σ’ αυτούς του ΑΡΗ. Θα τα λέμε κάθε εβδομάδα από αυτήν τη γωνιά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να γράφω τις σκέψεις μου κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αύριο τελειώνει για μας μία σκληρή εβδομάδα, με δύο ντέρμπι. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Λόγω του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, είχαμε ουσιαστικά δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Όμως οι κόουτς έκαναν πολύ καλή δουλειά, στην ανάλυση του αντιπάλου και την τακτική που θα ακολουθήσουμε και είμαστε έτοιμοι για τη μάχη.

Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία και την αξία του Παναθηναϊκού. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο συγκεκριμένο ματς. Δε φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αντίθετα αυτός ο αγώνας είναι μία πρόκληση για μας, αλλά και ένα πολύ δυνατό τεστ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια φυσικά χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Αυτό που έζησα στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους… τρελούς για την ομάδα. Περιμένω αντίστοιχη ατμόσφαιρα και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να βλέπω το γήπεδο έτσι σε κάθε αγώνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι σ’ αυτό το ματς το Nick Galis Hall θα είναι κατάμεστο.

Τελειώνοντας θέλω να γράψω για τις πρώτες εντυπώσεις μου στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης είναι σίγουρα η πιο επαγγελματική ομάδα που έχω αγωνιστεί. Οι προπονητές, όλο το σταφ, κάνουν φοβερή δουλειά και όλα είναι προσεγμένα μέχρι τη λεπτομέρεια. Είναι σαν να έχουμε μία ομπρέλα προστασίας από πάνω μας σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μας επιτρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι αποκλειστικά στο μπάσκετ και στις υποχρεώσεις μας. Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη, οι άνθρωποί της πολύ ζεστοί. Είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να ζεις και τη θεωρώ μία άκρως μπασκετική πόλη.

Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας, χαιρετισμούς σε όλους

Dominic"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ