ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Πρώτα η ΑΕΚ και μετά τα γενέθλια"

Ουότερς: "Πρώτα η ΑΕΚ και μετά τα γενέθλια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντομινίκ Ουότερς μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής (28/2, 17:00), με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις επισκέψεις που έχει δεχτεί.

Για την 21η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (28/2, 17:00) την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Ντομινίκ Ουότερς, μίλησε τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για τις επισκέψεις που έχει δεχτεί στο σπίτι του αυτές τις μέρες.

Το blog του Άρη στον ΕΣΑΚΕ:

"Πρώτα η ΑΕΚ και μετά τα γενέθλιά!

Γεια σε όλους σας!

Ήταν μεγάλη εβδομάδα για εμάς… Μακρά… Είναι η μεγαλύτερη εβδομάδα προετοιμασίας που είχαμε ως τώρα την φετινή σεζόν. Ούτε στην προετοιμασία δεν πέρασε τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς να δώσουμε αγώνα. Οπότε ήταν λίγο διαφορετικό για εμάς, αλλά είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε καλά για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Είναι μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί κρίνει πολλά σε ότι αφορά στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση. Τους έχουμε ήδη κερδίσει δύο φορές, μία στο Κύπελλο και μία στην έδρα τους. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μια ομάδα τρεις φορές σερί, για αυτό θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να παίξουμε καλά και να τα καταφέρουμε.

Από κει και πέρα, έχω και πάλι επισκέψεις! Ήρθε ο μικρός μου ξάδελφος και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω ξανά κοντά μου αγαπημένο μου πρόσωπο. Πριν λίγο καιρό είχαν έρθει οι δύο καλύτεροι φίλοι μου, όπως ξέρετε… Είναι η πρώτη του φορά που ο ξάδελφός μου ταξίδεψε στην Ευρώπη και ήταν λίγο φοβισμένος πριν την πτήση. Έπρεπε να τον καθησυχάσω και όπως του είπα ήρθε ασφαλής. Είμαι χαρούμενος που θα περάσουμε αρκετό χρόνο μαζί και θα μπορέσω να του δείξω το πόσο όμορφη πόλη είναι η Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο την επόμενη εβδομάδα λόγω της διακοπής, οπότε θα ηρεμίσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα χαρούμε τις ομορφιές της πόλης!

Αρχικά είχα σκεφτεί στην διακοπή να πάμε μέχρι την Γερμανία από όπου είναι η κοπέλα μου… Όμως, μετά σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να μην ξοδέψω πολλά λεφτά γιατί έρχονται τα γενέθλιά της -στις 6 Μαρτίου- και θέλω να της πάρω κάτι ακριβό. Δεν είμαι καλός στο να παίρνω δώρα στις κοπέλες και σίγουρα θα χρειαστεί να ψάξω πολύ για το τι θα της πάρω. Ευτυχώς θα έχω στην… αναζήτηση και την βοήθεια του ξαδέλφου μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ