ΑΡΗΣ

Ολοκληρώθηκε η δουλειά στο Άργος Ορεστικό

Ολοκληρώθηκε η δουλειά στο Άργος Ορεστικό

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη δουλειά στο Άργος Ορεστικό, με το Μέτσοβο να είναι ο επόμενος σταθμός για το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Η δουλειά στο Άργος Ορεστικό ολοκληρώθηκε για τον Άρη, εν τη απουσία του Δημήτρη Βεργίνη. Ο έμπειρος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και προφυλάχθηκε προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του αναχώρησαν για το Μέτσοβο, όπου το Σάββατο (1/9) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό. Ακολούθως, η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει από εκεί τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εξάλλου, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Μέτσοβο, ο Βαγγέλης Αγγέλου προσέφερε ως δώρα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου "Limneon Resort & Spa", Σάκη Λάσπα ένα αναμνηστικό με τον "Θεό του Πολέμου", δυο υπογεγραμμένες από τους παίκτες, φανέλες και μια μπάλα που έφερε κι αυτή τις υπογραφές των παικτών. Ο προπονητής των "κιτρίνων" ευχαρίστησε τον κ. Σάκη Λάσπα για την εξαιρετική φιλοξενία και τις υπηρεσίες που παρείχε το ξενοδοχείο στην αποστολή της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ