ΑΡΗΣ

Οι συναντήσεις του Λάσκαρη, ο Μποχωρίδης, ο Πέτγουεϊ και η Οστάνδη

Οι συναντήσεις του Λάσκαρη, ο Μποχωρίδης, ο Πέτγουεϊ και η Οστάνδη

Τον διασυρμό από τον Προμηθέα ακολούθησαν στον Άρη η πρώτη προπόνηση του Λευτέρη Μποχωρίδη με τα κιτρινόμαυρα και οι συναντήσεις του Νίκου Λάσκαρη με παίκτες και προπονητικό team της ομάδας.

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Άρη, μία μέρα μετά τον διασυρμό από τον Προμηθέα στην Πάτρα. Το 70-40 πόνεσε τον κόσμο, τους παίκτες και το προπονητικό team, κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ενώ την ίδια ώρα οι εξελίξεις τρέχουν σε πολλά επίπεδα.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην Αθήνα, γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Deree στην Αγία Παρασκευή και θα ταξιδέψουν αύριο στις Βρυξέλλες, απ' όπου θα συνεχίσουν οδικώς για την Οστάνδη. Εκεί το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική του FIBA Basketball Champions League, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει στη διάθεσή του τους Μποχωρίδη, Φλιώνη, Τσαϊρέλη, Πουλιανίτη, Χρηστίδη, Μούρτο, Αθηναίου, Μοράντ, Βασιλόπουλο, Πέτγουεϊ, Μπένσον και Μπελ.

Προς το παρόν, πάντως, ο Νίκος Λάσκαρης προσπάθησε να ρίξει τους τόνους καθώς συνάντησε τόσο τους παίκτες του Άρη, όσο και το προπονητικό team σε ξεχωριστά group. Την άσχημη εικόνα της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι δεν χρειάζεται να την αναλύσει κανείς περισσότερο, όπως δεν χρειάζεται να αναλυθεί περισσότερο και η αγωνία των αθλητών για τα χρήματά τους.

Όλοι ελπίζουν πως η προσθήκη του Μποχωρίδη θα δώσει ώθηση στην ομάδα για να ξεφύγει από τη μετριότητα, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την Οστάνδη. "Θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής και να παίξω, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία, γιατί στον Άρη μεγάλωσα κι από τα τμήματα υποδομής έφτασα στο σημείο να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα" είπε ο Έλληνας γκαρντ στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στο θέμα του Πέτγουεϊ δεν έχει υπάρξει εξέλιξη μετά το επεισόδιο που είχε ο Αμερικανός με τους οπαδούς της ομάδας στο "Τόφαλος" και την απαίτηση του συνδέσμου Super 3 για αποδέσμευσή του , ενώ στην Οστάνδη θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας που έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι με προορισμό το γήπεδο του μεθαυριανού αγώνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ