ΑΡΗΣ

Οι "Big Three" του Άρη

Οι "Big Three" του Άρη

Ο Άρης "έκανε σεφτέ" στο Eurocup απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, με την τριάδα των Τζέρελ ΜακΝιλ, Οκάρο Ουάιτ και Τζαμέλ Χάγκινς να κάνει τη διαφορά. Το Sport24.gr καταγράφει με τη βοήθεια των infographics την έως τώρα προσφορά τους στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Το καλοκαίρι ο πήχης ανέβηκε για τον Άρη, ως αποτέλεσμα και της επιστροφής της ομάδας στο Eurocup. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε στα χέρια του μεγαλύτερο μπάτζετ, και λόγω της πώλησης του Σάσα Βεζένκοφ στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά.

Αποτέλεσμα της δυνατότητας που του δόθηκε από τον Νίκο Λάσκαρη ήταν η απόκτηση τριών παικτών που έως τώρα μοιάζουν ικανοί να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Ο λόγος για τους Τζέρελ ΜακΝιλ, Οκάρο Ουάιτ και Τζαμέλ Χάγκινς, οι οποίοι αποτελούν τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής έως τώρα εικόνας των "κιτρίνων" σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup.

Το Sport24.gr καταγράφει με τη βοήθεια των infographics την επιρροή των τριών Αμερικανών στο παιχνίδι του Άρη, ο οποίος χθες (21/10) "έκανε σεφτέ" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την ευρεία εντός έδρας νίκη επί της Μπουντούτσνοστ .

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ