ΑΡΗΣ

Ο περιζήτητος Κερούς

Ο περιζήτητος Κερούς

Την ίδια ώρα που όλα είναι έτοιμα ώστε η ΚΑΕ Άρης να γυρίσει σελίδα την Τετάρτη στην γενική συνέλευση των μετόχων της ο Σέρχιο Κερούς δέχεται την μία πρόταση μετά την άλλη.

Ο Σέρχιο Κερούς μετά την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη με την φανέλα του Άρη φαίνεται πως έχει γίνει περιζήτητος κάτι που αποτελούσε στόχο όταν επιλεγότανε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχοντας ως ατού το γεγονός ότι είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός έχει ήδη να αισθάνεται το πρεσάρισμα που δέχεται.

Κατά κύριο λόγο από την Γερμανία όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένου ότι αν αποκτηθεί από κάποια ομάδα της χώρας και αφού είναι κάτοχος διαβατηρίου της θα αγωνιστεί ως γηγενής.

Μία από τις ομάδες που έχουνε ήδη δείξει ενδιαφέρον είναι η Μπάμπεργκ με τελευταία την Όλντενμπουργκ που σύμφωνα με πληροφορίες θέλησε πριν κινηθεί να τσεκάρει και περαιτέρω στοιχεία του μη μένοντας μόνο σε αυτά των αριθμών σε Ελλάδα και Eurocup.

Εκτός από ομάδες της Γερμανίας ο Κερούς έχει βρεθεί στο στόχαστρο και τριών ακόμη από δύο άλλες χώρες και όπως όλα δείχνουνε αυτό που απομένει να φανεί είναι το πόσο ωφελημένη θα βγει η ΚΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήταν τριετούς χρονικής διάρκειας που σημαίνει ότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ