ΑΡΗΣ

Το post του Άρη για το βιβλίο "87, τίποτα δεν μας σταμάτησε"

Το post του Άρη για το βιβλίο "87, τίποτα δεν μας σταμάτησε"

Η ομάδα του Άρη έκανε post στο facebook για το βιβλίο "87, τίποτα δεν μας σταμάτησε", με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη, να δίνει το "παρών" στην εκδήλωση.

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη και ιστορικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο συνεργάτης του στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, Γιώργος Κετσελίδης, αλλά και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Φιλέρη με τίτλο "87, Τίποτα δεν μας σταμάτησε" από την 24MEDIA, που έγινε σήμερα (14/9) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως μαρτυρά κι ο τίτλος, το βιβλίο έχει θέμα την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987 και η έκδοση του συμπίπτει με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από εκείνη την τεράστια επιτυχία, στην οποία ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο προπονητής του Άρη που ήταν εκ των ομιλητών της παρουσίασης επεσήμανε: "Εκείνα τα βράδια ήταν συγκλονιστικά, ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο όχι για να κάνει τον προπονητή, αλλά για να δει τους παίκτες και να τους δώσει ώθηση. Το γήπεδο ήταν γεμάτο στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Το μπάσκετ που έπαιζε ο Άρης εκείνη την περίοδο βοήθησε την ομάδα να πετύχει αυτόν τον ξεχωριστό στόχο που δεν χαροποίησε μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, γιατί δώσαμε όραμα σε κάθε χώρα της Ευρώπης να ονειρευτεί ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Κάναμε τον Έλληνα να πιστέψει στον εαυτό του, ότι μπορεί να κερδίσει τον Τσατσένκο που έχει ύψος 2 μέτρα και 25 εκατοστά και τον Ντράζεν Πέτροβιτς που πήγαινε σαν «Ferrari» μέσα στο γήπεδο. Αυτό που λέω πάντα και στους παίκτες μου και το είχα κι εγώ σαν εφόδιο, είναι ότι, η πάσα κάνει δύο ανθρώπους ευτυχισμένους. Εμένα αυτό μου δίδαξε πολλά στην ζωή μου. Πρέπει να είσαι συντροφικός και να συμπαρίστασαι στην ανάγκη του συνεργάτη σου, είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω απ’ αυτό".

Το post του Άρη για το βιβλίο "87, τίποτα δεν μας σταμάτησε"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ